Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 2.12.2011 11:28:02
|
|
|
|
limunada
|
Ja zaplacem sad pa sad,jako sam osetljiva,pogodi me sitnica,veliki sam emotivac sto mislim da nebi trebalo bas toliko al takva sam sta cu..
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 2.12.2011 11:34:39
|
|
|
|
Jeca*
|
Plačem na crtaće, dodele pehara, pobede sportista....dobar film, mogu da me rasplacu slatki prizori, tipa bata grli seku....a da li plačem kad ne treba? ne znam...na poslu sam jednom od besa i nemoci zaplakala, ali da niko ne vidi...sklonila sam se. Trudim se da ako zaplacem kad ne treba, drugi to ne vide
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 2.12.2011 11:40:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Jecka, jel to beše ono prošle godine, na poslu? I mene su na bivšem poslu šikanirale ljubomorne kuč e, i jednom sam zaplakala pred svima. Otišla sam u kancelariju, nazvala guppy RR (tako uplakana) i ona mi je rekla da odem odatle i pređem da radim za stalno za Ringeraju. I od tada se smejem, već dve godine staža u Ringeraji
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2011 11:42:12 >
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 4.12.2011 15:18:15
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Kookai Jao vukosava,tvoji postovi vecito imaju dodatak sa neta i uvek neka istrazivanja Profesionalna deformacija. Moram uvek da ono sto mislim potvrdim izvorom, tj da citiram nesto Ja recimo nisam ranije plakala u javnosti, cak ne ni pred drugim ljudima. Npr kad mi je umrla najbolja drugarica u sestom razredu, trebala sam da joj drzim govor na sahrani. Napisala sam sastav, vezbala da ga citam. Sedela sam sve cetiri godine njenog boravka po bolnicama (leukemija) sama u klupi. Secam se tacno kad mi je rekla prvi put da je jako boli glava i da nista nikome ne kazem. Bile smo drugi razred. Elem, drzim ja tako onaj venac buket zvani "suza", koncentrisem se na svoj govor, svi oko mene placu. Dodjemo u selo njenog tate, odemo do groblja, ja svo vreme se stegla, da se ne rasplacem jer znam da necu moci da se zaustavim. Stala sam tako pored popa i pocela da citam: "Draga nasa Biljana..." i odjednom mi padne mrak na oci. Srecom me pop uhvatio da ne padnem u raku. Probudila me je nastavnica biologije koja me je prskala vodom i davala kocke secera. To mi je bio jedini put u zivotu da sam se onesvestila, a opet nisam plakala ni tad...
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 5.12.2011 8:58:47
|
|
|
|
bebać
|
Laka na suzama=bebać šta reći kontrola mi je jednaka kecu, zaplačem se za skoro sve što me uznemiri, iznervira, rastuži,obraduje...ne znam kakav sam ja to čovek, to više nije emotivnost to prevazilazi sve granice oduvijek sam bila emotivac, al prije sam bila čvršća i stabilnija...kako razmišljam ovakva sam postala od kako sam se udala tj. odmah ostala trudna i rodila dijete, trudnoću sam provela u poplavama suza
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 5.12.2011 15:19:16
|
|
|
|
vukosava
|
E kad moze Italijanska ministarka da se zaplace kad najavljuje mere stednje (klikni) mogu vala i ja
< Poruku je uredio vukosava -- 5.12.2011 15:20:37 >
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 5.12.2011 15:47:03
|
|
|
|
Alexis79
|
Uf mnogo puta ,jer kod mene bura emocija bilo kakvih (tuga,radost,bes) izlazi kroz suze. Ono cega se secam je plakanje iz besa i nemoci kad mi ginekolog u ambulanti rekao da ne zeli da mi da uput za Hsg jer nema kad da radi sa novim parovima na sterilitetu.I da tu "uslugu" ne moze da mi ucini. Bukvalno sam istrcala iz ordinacija i na putu do kola sam plakala . A onda sam se vratila u ordinaciju i svasta sam mu rekla ,onako uplakana i preteci mu rekla da on treba da radi svoj posao a ne da mi cini usluge i da sam ga snimila ( a nisam) i da cu ga prijaviti. Dao mi je uput ,ja sam premestila karton kod druge doktorke . A on mi se od tad sklanja sa puta kad god me sretne. Suze ili pretnje su urodile plodom
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 6.12.2011 2:45:45
|
|
|
|
vukosava
|
Alexis, to je bas tipicno i za mene, kad dobijem navalu besa, dodje mi pre da se isplacem, tek kad malo dam suzama oduska, onda mogu da trezveno zborim... Kakva bezosecajni brav (ne znam koju rec da izaberem a da ne zvuci kao psovka)...
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 29.7.2016 8:44:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Skoro ( dok sam bila trudna) sam zaplakala u drustvu, jer mi je stigla poruka od drugarice da se porodila u 7 mesecu hitnim carskim. Zaplakala na decijoj priredbi, bilo me malo sramota
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 29.7.2016 9:04:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Au, meni suze krenu na gluposti i to me bas nervira!
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 29.7.2016 9:06:52
|
|
|
|
branki*
|
Mene nervira sto placem na vencanjima!
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 29.7.2016 9:15:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
I kad treba i kad ne treba, kad prorade hormoni i nesto me stisne...i to je za ljude.
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 29.7.2016 9:37:33
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja se rasplacam i kad procitam nesto tuzno u novinama...
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 30.7.2016 22:19:12
|
|
|
|
nikiteki
|
I kad treba i kad ne treba zaplacem, za sitnicu se rasplacem.
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 31.7.2016 0:02:14
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: nikiteki I kad treba i kad ne treba zaplacem, za sitnicu se rasplacem. Isto. Taman sam pomislila šta "ikad", uvijek kad ne treba eto meni mojih suza Plačkovićka
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 1.8.2016 14:07:41
|
|
|
|
degu
|
ja nisam nešto laka na suzama,al ljudi moji, na svakom dečijem rođendanu uz danas nam je divan dan, ne mogu da se iskontrolišem. Ranije sam mislila da me to pogađa jer nemam svoje dete, ali to se nastavilo, prosto me dirne kad gledam bilo koje dete kako ponosno, stidljivo i važno stoji dok mu pevaju pesmicu i čeka da duva svećice, taj momenat je čaroban za mene, tako nevin, pun želja i snova. A da ne pričam tek kad je moje dete u pitanju.
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 1.8.2016 14:25:40
|
|
|
|
milicicak
|
Ja ne placem ni kad treba... Mislim da u javnosti nisam plakala 30 godina ne placem ni kad sam srecna ni kad sam tuzna, nemam potrebu za plakanjem...
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 1.8.2016 14:49:36
|
|
|
|
WhiteSnow
|
Ja sam bas placko , a pogotovo od besa
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 13.9.2017 22:13:25
|
|
|
|
Dragce86
|
Ne volim kad se jako naljutim i kad se svadjam sa nekim i pocnem da placem od besa! Tada imam utisak da je to znak moje slabosti i da sam dala nekom na uvid da me povredio, umesto da stegnem petlju i resim sukob verbalno ( fizicki :P ehhee, salim se ) a ne uplakano!
|
|
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 13.9.2017 22:16:27
|
|
|
|
krin 40
|
Teška sam "na suzama"...
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 12.11.2017 19:43:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Desi mi se da zaplacem kad ne treba.
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 12.11.2017 20:04:32
|
|
|
|
sneza24
|
Na svojoj veridbi sam ubila od plakanja. Kad je moja kuma slavila devojacko vece isto. Plakala sam kad mi se bratanac rodio. Kad sam videla jednog coveka posle njegove bolesti. Znam ga licno i jako mi je bilo tesko kad sam videla sta je bolest uradila od njega. I jako mi je tesko, samo sto ne zaplacem, kad su svadbe, kupe mladu i kad ona izadje iz kuce. Reklo bi se da lako zaplacem.
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 13.11.2017 0:33:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno, vise puta... ali trudim se da se to vise ne desava.... Kada ne treba u smislu neko me iznervira, pogode me necije reci i zaplacem u trenutku... ali hvala bogu dugo mi se ro nije desilo
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 13.11.2017 11:29:31
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Tesko zaplacem, ali kad god zaplacem zaplacem kad ne treba.
|
|
RE: Da li ste se ikad zaplakale kad ne treba? 13.11.2017 12:11:00
|
|
|
|
isidora88
|
Da, desi mi se pogotovo pred nekih ljudima i to mrzim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?