dunja RR -> RE: (ne)volim 90te - muzika (1.12.2011 11:26:31)
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Tash Ja volim 90te, ta muzika budi u meni lepa sećanja, rado bih išla na koncert, ali nisam u mogućnosti jer nemam kome decu da ostavim. IZVORNA PORUKA: Tash Za vikend je bio koncert 90ih, jel bio neko od vas? Danas koleginica priča o koncertu, i onda je krenulo prisećanje , ovo je jedna od pesama koje su se spomenule: Ivan Gavrilović - Došao sam da te ženim IZVORNA PORUKA: Tash DLZ - Žurka Dee Monk - Samo želim da znam Dr Iggy - Noćas pada kiša B3 - Olovna ruka Knez - Dal si ikada mene volela Funky house band - Ribe da brže mrdaju guze Lina - Bumbar Ella B - Drugarice Moby Dick - Brate prijatelju Duck - Pedro Beat Street - Opsesija Đogani - Leto je Luna - Devet i po nedelja Funky G - Samo u snu Tap 011 - Zbog tebe Gru - Petak Montenigers - So i tekila K2 - Ajmo u život Twins - Plavi slon Jesam nekoga zaboravila? Ja sve te pesme i dalje znam napamet od reči do reči, zamislite koliko puta su onda preslušane onomad! IZVOR Evo ja sam na sve ove pesme alergična. To sa godinama nema veze, i ja sam u to vreme bila tinejdžerka, ali mi se ta muzika, i ljudi koji su je slušali, prosto gadila. Jbg, meni je tata kupio kaset_ofon kad sam imala 7 godina , i dve kaset_e. Jedna je bila Disko kockica a gruga neki album Erika Kleptona. Inače, taj period života mi je bio sjajan. Imala sam super društvo, svi smo slušali približno istu muziku, putovali zajedno , svuda se vucarali zajedno, i imali jednog Duleta koji je svirao gitaru. Na školskim ekskurzijama smo takođe slušali super muziku. Sećam se u sedmom razredu, neko je dao vozaču kaset_u Ivana Gavrilovića. Trešti 200 na sat, moja drugariva Vanja prilazi , vadi kaset_u iz kaset_ofona i baca kroz prozor. Pušta Bijelo Dugme i dobija aplauz. Kasnije smo se zainteresovali za fenomenalnu grunge scenu zahvaljujući MTV-ju a ''97. i ''98. i na našoj muzičkoj sceni je bilo fenomenalnih izdanja-BLock Out, Darkwood Dub, Obojeni program, Disciplin a kitchme, Van Gog... Devedeset_ih je bilo dobre muzike, mogli smo i da biramo šta ćemo da slušamo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sve potpisujem. A Ivan Gavrilović mi je recimo kao čovek (potpuno nezavisno od muzike) zanimljiv lik, nikako da ga dokučim. Moja mama je bila vaspitačica njegovoj deci, i kaže de je OK. Ja ga često viđam u crkvi, dođe sam ...
|
|
|
|