Trcosava -> RE: Kakav automobil izabrati??? (5.11.2013 7:33:04)
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: ivaMark Mi jos ne kupismo auto [sm=smiley29.gif] Izbor je suzen na golf4, pola i pezo 307. Trco, jel vas benzinac 1,6 i koliko ima kw? Ja bih njega a mm se zalepio za golfa4 [sm=zmeden2.gif] ja vozim polo, 1.4 tdi, kupila novog u decembru 2005. i pu,pu,preeeeeezadovoljna sam, isla sam sa njim i na more i na kopaonik po najvecem snegu, malo trosi, lak je pa lepo vuce, a ima mesta. Ivo, nemac dizelaš i francuz dizelaš ne mogu da se porede. Pored toga, voziš turbo dizela. Sa bivšim sam imala 1.4 hdi 307 i ono je katastrofa. Užasno slabo je vukao na uzbrdici (doduše to je moja rak rana). Potrošnje se ne sećam. Iz nekog iskustva, oni sa većom kubikažom manje troše (dizelaši). Poredila sam našeg 307 (1.6 benzinac) i tatinu Lagunu (1,9 dci - mislim da je to isto turbo dizel). Tata je sa jednim rezervoarom došao za Soveniju i vratio se u Srbiju. Mi moramo da punimo jednom (napunimo kad krenemo i dopunimo pred izlazak iz Slo). Naš troši u proseku oko 7l, laguna troši oko 5l. Vozila sam i ja tu lagunu i ono je milina. Za mene su jaki automobili [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|