gagana83 -> RE: Farba za kosu (13.2.2019 12:25:10)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: gagana83 Kyo je odlicna farba, mada ne znam koliko je dobra za pokrivanje sedih. Meni pokriva, ali meni svaka pokriva.Godinama vec se farbam sa Kyo 6.1 i 7.1 ili Freelimix 6.11 i 7.11. Hidrogen isto njihov od 6% i to uzimam onaj litarski. Sad sam resila malo da promenim. Uzela sam neku cokoladnu Macadamia 7.77. Gagana, sada gledam ovu Macadamia što ti koristiš - piše da je to Intenzivna čokoladno plava. Buni me to plava [sm=smiley36.gif] Nije plava, uopste. Recimo da su farbe gde je prvi broj 7,najsvetlije smedje. Od 8 vec mozemo da kazemo da je to tamno plava. I za 6 pise da je plava tamno plava iako je to bas prava smedja boja. Ana nemoj 4. Mislim da ce ti biti previse tamna za to sto zelis. Uzmi neku koja pocinje brojem 5, mozda cak i 6 ako farba ispada tamnije. Ako te ne mrzi, pogledaj na fb moje slike sa Krita ovog leta. Tu sam bila sveze ofarbana sesticom, doduse ne cokoladnom, ali cisto da vidis koliko je to tamno. Meni se sve farbe ispiraju na svetlije, pa tako nijansa 6 posle mesec dana ode u 7, a 7 na 8.
|
|
|
|