minna -> RE: Farba za kosu (19.11.2012 20:55:23)
|
Danas sam bila kod frizera, da se ne farbam sama da nesto ne zeznem i opet nije ispalo kako sam htela i bas sam se smorila. Mislim sad nije nikakva tragedija, lepse izgleda nego kad sam imala izrastak od prethodnih pramenova, ali mi je prva (schwarzkopf syoss) ispala skroz zuta na mojoj boji, a na pramenovima skoro nista, onda je pokusao da popravi nekim prelivom boje lesnika i sad mi je ono gde su bili pramenovi mnogo lepo (samo sto nisam to htela), a ono gore je manje zuto, manje se vidi prelaz, ali se na jakom svetlu a pretpostavljam i na dnevnom, al to cu videti sutra, vise vidi. Tek to nisam htela. I fenira on mene a ja samo razmisljam kako cu da odem i kupim tamno braon farbu i da se prefarbam. I kupila sam je, samo me toliko nekako cudno boli glava, ili koza glave, ne umem ni da objasnim, pa sam odustala. Nikad nisam imala ovoj osecaj, a bas sam svasta radila sa kosom ranije. A pritom nije stigao ni da me osisa jer je imao musterije posle, pa sam sad bas sva fuj, a nadala sam se da cu biti zadovoljna.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|