Elena011 -> RE: procedura za VTO preko fonda (10.8.2015 9:55:04)
|
Caciki, nije da ne čitamo nego svako ima svoje razloge zbog kojih mu nešto ne odgovara. Kao prvo, ne možemo da ostanemo hladne na to što smo prebačene u Valjevo kad vidimo da ima primera gde je Front dobio i onaj ko ga nije želeo, to znači da su ovi u Fondu totalno nemarni. Kao drugo, bila bih sprema da sačekam Front i do maja-juna sledeće godine ako treba da su mi ponudili nekakvu opciju, sada bih otišla privatno i onda čekala Front ako ne bi uspelo. U Valjevo mi se ne ide i to baš zato što jesam pročitala sve šta se pisalo. Ne sumnjam da su sto puta bolji u odnosu sa pacijentima nego u Frontu, ali to ne menja činjenicu da im je statistika lošija, a to je ono šta je u krajnjoj liniji najvažnije. Takođe, ispada da doktor u Valjevu standardno žene šalje na histeroskopiju pre VTO što ni najmanje ne želim. Izvesno je i da je u Valjevo preterani procenat žena koje završe sa hiperstimulacijom, a kao neko ko je kandidat za to (imam PCOS) nije mi svejedno kad to pročitam, pogotovo kad znam da ne daju ni infuziju u tom slučaju. Nije mi zanemarljivo ni to što mi je Front na 10 minuta, a u Valjevo nema ko da me vozi svaki put, dakle umesto da se u tom periodu pomahnitalih hormona relaksiram u svojoj kući biću primorana da budem sama u gradu u kome ne znam nikog. Da me ne shvatite pogrešno - pomiriću se sa sudbinom ako ne uspem na kraju da dobijem Front, naravno da hoću, ali ne mogu da se radujem.
|
|
|
|