serpica -> RE: Nije znala da je trudna (27.6.2014 23:07:04)
|
IZVORNA PORUKA: branki majka jedne moje ucenice nije znala da je trudna maltene sve do negde 8.meseca,tako bar ona kaze.zena je vec bila u godinama,imala dvoje velike dece kad je zatrudnela sa tom trecom cerkom.imala je negde blizu 5o godina,ciklusi vec joj postali neredovni,pred menopauzom i kad je zatrudnela,pa nije dobijala,mislila je da je to zbog klimaksa.a,inace je zena jaako gojazna,bas onako preterana,pa nije videla ni po stomaku.u 8.mesecu je mislila da ima neki tumor abdomena ili nesto,pa otisla kod dr i otkrilo se da je trudna. Branki verujem da se takve stvari desavaju zenama u menopazui,ali opet,zena koje je vac radjala mora da prepozna udarce bebe.Ja ne mogu da poverujem da neko dogura do porodjaja i da ne shvati da mu je dete u stomaku,pogotovo zene koje su radjale i znaju da naprave razliku izmedju udarca bebe i gasova ili neceg drugog.Ja ipak mislim da su zene koje u kasnije zatrudnele to znale,ali zbog sramote ili zbog nekog drugog razloga nisu to rekle. I da,stomak uopste ne mora da bude veliki,ali kad nesto raste u njemu 9 meseci,nemoguce je ne osetiti to,bar ja tako mislim.
|
|
|
|