jabukica -> RE: Nije znala da je trudna (2.1.2012 7:00:38)
|
IZVORNA PORUKA: Lilla IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nije mi jasno da ne oset__iš da ti nešto raste u stomaku 9 meseci, to samo znači da neke žene ne poznaju svoje telo. I meni je cudno, ali je moguce. Bas sinoc slusam na BN vijestima o slucaju zene koja je zaglavila u hitnu zbog jakih bolova u stomaku, a jadnica nije imala pojma. Muz je dovezao i ljekar je pregleda i uputi na rendgen (ne znajuci za trudnocu). Kako kazu sreca da rendgen nije radio, pa je umjesto tu otisla ginekologu i tada se i ona i muz sokirali. Porodjaj u toku. Za kratko vrijeme su dobili zdravog djecaka. Zena se dugo vremena lijecila od hormonalnog disbalansa pa je valjda to ono sto je ucinilo da ni ne primjeti... No ni sama ne znam kako je mogla da ne primjeti do poroda, 9 mjeseci??? Svasta ima. Evo, nasla sam http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:337317-Porodila-se-a-nije-znala-da-je-trudna Ma kao menstruacije su im pouzdan znak da nisu trudne, ili ako nemaju redovne cikluse zbog poremećaja hormona, pa sigurno bi primetile neki drugi znak, ili simptom trudnoće. Meni je to malo čudno, pa ja nemam redovne cikluse, menstruacija je znala da mi izostaje i po 6 meseci zbog PCOS-a, a saznala sam da sam trudna već u šestoj nedelji, iako nisam imala jake mučnine i nisam povraćala, samo blage mučnine i iznenadni umor u ranim večernjim satima, kada sam morala da legnem da spavam u pola osam uveče, jer nisam više imala snage. Par dana tako, i odmah posumnjam, uradim test i on pozitivan [sm=bravo.gif]: . Posle testa, odmah na pregled i potvrdu trudnoće od ginekologa. Meni je baš čudno da žena za devet meseci ne sazna da je trudna [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] .
|
|
|
|