Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 22.3.2016 17:56:47
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Moja je dosta visoka,iako ima 4 ipo godine,iz HMa nosi 122..a iz CA 128 i to joj je knap... Moja L isto,ima 4,5,visoka je 109 cm i nosi 122/128, C&A stvari moram veće da joj kupim nego ostale. A vel.stvarno varira od proizvođača do proizvođača, svi su različiti. Pogotovo domaći proizvođači, kupila sam više stvarčica od subotičkog proizvođača Ivona,njihov bodi vel.68 je izrasla a tek je počela da nosi 62 od ostalih proizvođača. Kod nas vel. 56 je bila baš iskorišćena,nosile su je po mesec,mesec ipo.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 22.3.2016 18:29:03
|
|
|
|
vocicana
|
Citam temu, s obzirom da sam stvarcice odavno kupila, nismo uzimali nista knap za sada prve dane, mozda sam i pogresila. Uzela sam mu samo jedne pantalonice 56, sa nasivenim stopalcima, benke su uglavnom 62, kao i sve ostalo, ima i vecih stvari. Racunam da nece biti bas toliko hladno, plisanu ima jednu trenercicu koju mu je doneo mm iz Holandije, c&a, bas sam sada . Mislim da je ok, da prvo do sebe uz siroki povoj ima bodic, kratkih rukacica benku preko toga i pantalonice dola, naravno i carapice na stopalcima. Svemi je prvi put a prolecni smo...
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 22.3.2016 19:34:03
|
|
|
|
Mariya
|
Voci, naučićeš,svima nama je je bilo prvi put Oblačiš bebu kao o sebe,plus jedan sloj a to je najčešće ćebence.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 2.4.2016 13:55:02
|
|
|
|
marinic
|
i mi smo imali slicna iskustva kao i mnogi ovde na forumu, od razlicitih dimenzija za istu velicinu, do cak razlicitih dimenzija kod istog proizvodjaca za iste brojecve, samo azliciti modeli, pa sam garderobicu kupovala otprilike, odokativnom metodom...
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 4.4.2016 4:54:19
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Sad treba da mi stignu zeke iz Madjarske f&f neznam kakve su one sa velicinama a narucila sam 62. Suprotno je od H&M, nesto su uze stvari. Nama najvise bebecih stvari jos od Kace pa nadalje je bas F&F. Moji imaju 2 zeke 56 i to im nismo mi.kupili vec su dobili. Nikad ih nisu obukli. 62 im je bilo po pravilu knap i nosili su max. 2 nedelje. Sa sirokim ni to nismo mogli da navucemo (bili su 4250, 4260, 4340g i po 53cm dugacki). Sad sam za iznosenje uzela 62, al sve drugo spremam u 68.
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 4.4.2016 8:54:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A jao Nm sad sam se razocarala Al dobro... ne kupujem vise nista za sad, Ide leto ima par kompletica za ostalo ce posluziti bodici. Pre zam uzimala Tesco oni su bili komotniji.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 4.4.2016 8:55:20 >
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 4.4.2016 9:12:44
|
|
|
|
New Mom
|
Koji Tesco? Pa u Tesco-u je F&F odeca, mimo toga je Disney i te fransize.
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 4.4.2016 9:19:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaao veruj mi da se ne secam gde smo uzimali pre 6 god. ali na etiketama je pisala samo Tesko, i bili su komotniji. Onda je to to... sad sam porucivala pa nemam pojma. Uzela sam Dizni 62 ali je cini mi se mnogo veci , vise je 68.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 8:38:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Stigle su nam zekice..ipak su vece Sigurno kao 68 Sirina je super ali su dugacke. Ali nema veze preslatke su mi, nosice se duze
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.4.2016 8:43:30 >
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 8:46:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anck, baš su lepe. Čija je to marka f&f? Nisam čula za njih.
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 9:45:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, super su. Nema veze sto su vece, bice dobre za jesen.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 10:23:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma nosice i ranije, nije mi to problem, nego sve kupim 62 a ono nije 62 vec 68 ....sad nemam za pocetak par stvari samo al dobro i ne nadam se sicusnoj bebi
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 10:29:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ti ocekujes veliku bebu, a ja malu, cak se dvoumim da za izlazak kupim velicinu 50 :)
< Poruku je uredio IvanaSK -- 6.4.2016 10:30:03 >
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 14:49:01
|
|
|
|
MishMash
|
Anck, mnogo su lepe! Gledaj sa vedrije strane- bolje da bude veće nego manje, uglavnom niko neće da menja (bar iz mog iskustva sa FB prodavcima).
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 14:56:23
|
|
|
|
marijana22
|
Anck prelepe su zeke
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.4.2016 20:20:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala, ma ne bih ih ni menjala tu velicinu sam trazila e sad sto su njihovi modeli malo veci... ja sam uvek za to da je bolje malo vece nego knap pa da i ne nosi.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 12:10:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi vec uveliko furamo vel 74. sa 4,5 mes. 68 je knap ili malo.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 15:33:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
80 ili 86 9 meseci
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 16:04:30
|
|
|
|
isidora88
|
Mi nosimo 80/86, 8 meseci. Sve mu je kratko, od C&A mu je 80 malo, 86 taman, jos cemo 92 nositi koliko raste u duzinu, ne secam se da je stariji ovako brzo prelazio na vece brojeve...
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 16:14:03
|
|
|
|
Maraj
|
Mi sa godinu dana nosimo 92. 86 moze da prodje al il mu je krace il je uze. 92 su mu npr duzi rukavi al ih podvrnemo. Ovako je ok
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 16:55:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sa 8,5 m- 74 knap ali bas knap..znaci 80 ili br vece taman. A druga sa 2,5 god 98 knap a 104 ili 110 ok.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 17:19:10
|
|
|
|
Mariya
|
Moja H je sa godinu dana nosila 80-86. sada 92 ako su duže, većinom 98, a 104 joj je veliko. Pošto ću morati da kupujem opet stvarčice, izgleda plave mislim da ću ostati pri veličinama 56/62. moje devojčice su rođene sa 3100 i 3300, ne verujem da će dečak biti mnogo veći, tipujem na 3500, pa će mu 56/62 biti sasvim dovoljne u prvih mesec-dva.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 17:49:21
|
|
|
|
isidora88
|
Meni stariji nosi 128, mada su mu majice 128 knap, a 134 velike, jos je mrsavko pa donji delovi iako su mu knap ne mogu da uzmem broj vece jer mu je sve presiroko i sa onim podesavanje u struku kad maksimalno suzimo, njemu i dalje spada...
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 6.10.2016 17:52:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi 62 ili 68. 62 je bas knap.
|
|
|
|
RE: Veličina garderobice... ?! 3.5.2017 9:22:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ti ocekujes veliku bebu, a ja malu, cak se dvoumim da za izlazak kupim velicinu 50 :) Videh ovaj svoj post... Nama je i 50 bilo veliko Trenutno smo na 74,86,nesto i 92. Definitivno zavisi od proizvođača.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.