prase -> RE: Veličina garderobice... ?! (23.12.2008 14:46:14)
|
Ja sam mega isfrustrirana tim brojevima koje lupetaju, a tek dodatnim objašnjenjima - tipa za koji je to uzrast u mesecima, to je strašno. Prve stvari koje je Uroš nosio bile su broj 56. S' tim što je bodiće nosio do skoro, a odelca i zekice smo odložili odavno u stranu, za neku novu bebu... Jednostavno, fizički su manji. Usput, oznaka na odelcima: 56/3M (= 3 months). Uroš je na rođenju imao 53 cm, a 56 sa mesec dana. Toliko o 3 meseca... Sada, sa 2 meseca i malo jače, dugačak je 62 cm. Naravno, na garderobici koja mu odgovara je širok dijapazon oznaka, od 62 do 74 u centimetrima, od 6 meseci pa do godinu dana u uzrastu?! To za predugačke rukave mi je i te kako poznato: ako su mu rukavi taman kako treba, ne može mukica da ispruži noge do kraja jer su nogavice sa stopicama prekratke. Ako su nogavice dobre - u najvećem broju slučajeva pada zavrtanje rukava. Mi garderobicu kupujemo gde stignemo, pokušavamo u širokom luku da zaobiđemo preskupe radnje jer nas privlače preskupe stvari iz njih... A mnogo bismo voleli da imamo H&M u Beogradu, jer sam videla šta ima tamo kada sam bila u Nici - jeste za široke mase, ali je i izuzetno kvalitetno i lepo. Još su onda bili božićni popusti, baš mi bilo krivo što nema sitne dece puno oko mene da im sve pokupujem [sm=smiley13.gif] Sećam se da su cene bile tipa 1, 2, 3 eura a odelca prelepa[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|