lesli -> RE: Braxton-Hicksove kontrakcije (27.4.2021 15:40:01)
|
Micci, ako je to svega par puta dnevno, nije to za alarm.One su normalne negde od polovine trudnoce. I do 15tak dnevno. I meni su rano pocele oba puta, ali vec oko polovine prethodne trudnoce ih je bilo mooooreee. Kraj 6. meseca hospitalizacija i uveli nifelat, pa me pustili kuci. Svakako, napomeni lekaru. Sve sto ti je iole sumnjivo, obavezno prijavi! Sto se porodjaja tice...Mene je malo boluckao stomak, nista strasno...jace sam bolove trpela mesecima unazad, ali smo otisli da proverimo, jer sam trebala da primim fraksiparin. I dobro je sto smo otisli i sto nisam dala sebi injekciju, jer sam tamo dosla 4 prsta otvorena. Onda priprema i prelazak u boks, tu sam vec bila 6/7. Dadose mi epidural i probusise vodenjak. Indukciju su probali da daju, ali su bebi srcani tonovi poceli da padaju i na najminimalnijoj dozi, tako da su je samo zatvorili. U roku od neka 3-3.5h od dolaska u porodiliste sam bila otvorena skroz. Porodila sam se u roku od 5h, ali sa sve odlukom i pokusavanjima da bebu proture. Nije islo zbog disproporcije bebine glavei moje karlice,tako da sam zavrsila na CR.
|
|
|
|