Moiraina -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (13.10.2013 21:54:51)
|
Mi se izgleda definitivno bližimo prestanku. Ujutru sisa, ali odmah posle toga mora da doručkuje nešto "konkretno". Kada dođem sa posla, oko 13-14h, tada isto malo sisa (sama ga ponudim), povuče par puta i pusti. Sledeće dojenje je uveče pred spavanje, tada uglavnom zeza, hoće da se igra, vrti se, ustaje, grize me [sm=smiley7.gif]... Već par večeri mu dodajem flašicu adaptiranog pred spavanje, lepo je prihvatio (eto, to hoće da pije a da sisa neće). Osećam da mi se količina mleka već prilično smanjila jer uopšte ne sisa kako treba već sve nešto po malo... Moram da priznam da mi je sa jedne strane to ok, nemam ništa protiv dojenja preko godinu dana (i duže) ali ako on već neće nekako mi nije fer da ga ja sad teram, ali s druge strane sam baš nešto tužna... Mislim da kad bih sada prestala da ga nudim, da on uopšte to ne bi nešto posebno teško doživeo i da bismo bukvalno preko noći prestali, ali izgleda da ja nisam načisto sama sa sobom [sm=smiley36.gif] Kako je počelo, bila sam sigurna da nema šanse da izguramo godinu dana, prvo sam rekla neka sisa bar mesec dana, pa posle toga ajde bar 3 meseca, pa 6.... U petak puni godinu dana i prezadovoljna sam što smo uspeli toliko da izguramo, uprkos tome što početak nije obećavao [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|