pocahontas -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (6.10.2013 11:20:03)
|
kazu da zito povecava kolicinu mleka, ali ne znam na koji nacin ga treba praviti, valjda ce se javiti neko ko zna... za pet dana ce biti 13 meseci kako dojim i moram da kazem da to dozivljavam kao nacin da bebu nahranim i pruzim joj ono sto se smatra najzdravijom hranom. sest meseci sam iskljucivo dojila, kada smo poceli sa uvodjenjem cvrste hrane u roku od mesec dana smo sa sest spali na dva podoja dnevno, od jedanaestog meseca siki samo ujutru. ne mogu da kazem da je to nesto u cemu nevidjeno uzivam, ali ni da mi je mrsko, uopste ne razmisljam o tome na taj nacin, bilo je uspona i padova, kada su grudi uuuzasno bolele, kada sam se borila da odrzim i povecam kolicinu mleka, ali i kada je sve glatko teklo, i kad je bilo tesko i kad je islo lako nisam razmisljala o svom uzitku niti o tome kako je to nacin da se mazim i zblizim sa bebom, ima milion drugih nacina za to, a dojenje je nacin da se beba nahrani, doktori kazu najzdraviji, te sam ja osecala kao svoju roditeljsku obavezu da joj to omogucim, nista vise i nista manje od toga.
|
|
|
|