Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 2.9.2013 11:36:59
|
|
|
|
pocahontas
|
da
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 2.9.2013 15:15:58
|
|
|
|
Zemunka85
|
Jaaaaaao ne zezaj!! Cestitam i srecno!!! Mi jos sikimo. Ne brojim podove. Ovo je i njoj i mene bio spas u bolnici, s tim sto je sad navucena vise no ikad.
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 2.9.2013 15:23:24
|
|
|
|
pocahontas
|
hvala jesu ti rekli kako je pokupila ur.inf.? zelim vam da te muke sto pre budu iza vas!
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 2.9.2013 16:12:31
|
|
|
|
ivaMark
|
Pocahontas, cestitam na trudnoci LO, ja pisala da sam dobila , kod nas i dalje ista situacija, moram da joj ubacujem (.) u usta.. malo se mozda stanje popravilo, ali imamo drugi problem sada... pisem na drugoj temi!
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 2.9.2013 16:26:34
|
|
|
|
ivaMark
|
sad videh i Adulence je dobila
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 2.9.2013 19:42:13
|
|
|
|
pocahontas
|
hvalaaa
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 2.9.2013 23:13:25
|
|
|
|
Bebilina
|
Pocahontas cestitke Mi evo usli u 14-i mesec i i dalje sikimo, i dalje 4 podoja dnevno, uzivamo u njima oboje, a i tata i seka nas podrzavaju
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 15:41:28
|
|
|
|
jovicaa
|
cestitam pocahontas, divnoo bas mi je drago sto ima mama koje prave jos beba, to me inspirise mada ja moram da zaustavim malo proizvodnju na neko vreme... mi evo 10 meseci uspesnog dojenja, i dalje dojim na zahtev i uzivamo oboje bilo je puno strajkova i cimanja, ali vredi svaku muku! i najiskrenije se nadam da strajkova vise nece biti
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 15:56:44
|
|
|
|
pocahontas
|
hvala zene
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 16:14:35
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas hvala zene inace pocahontas, ne moras da prekines dojenje ako si trudna, ako je trudnoca uredna... guglaj malo.. jedino ako ti tako zelis..
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 19:36:35
|
|
|
|
pocahontas
|
znam, znam, cekala sam da vidim sta ce mi ginekolog danas reci i posto je sve ok za sada, nastavljamo sa jutarnjim podojem...
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 21:14:16
|
|
|
|
Janncica
|
Meni je danas pedijatar ovako rekao:"Jos uvek ga dojis?" i pogled koji ide uz takvo pitanje... Rekoh,planiram bar do godinu dana i opet dobih pogled.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 21:16:38
|
|
|
|
minnica
|
Pobogu, ni da ima 6 godina, pa da se tako isčuđava!
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 21:21:20
|
|
|
|
Janncica
|
Jos ja pitala za zumance kako da dajem,jer sam juce dala osminu prvi put i bl bla truc...kaze,uvodi to zumance(dobila sam objasnjenje kako) i skidaj ga sa sise...
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 21:46:09
|
|
|
|
Bebilina
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Meni je danas pedijatar ovako rekao:"Jos uvek ga dojis?" i pogled koji ide uz takvo pitanje... Rekoh,planiram bar do godinu dana i opet dobih pogled. Janncice a da menjas pedijatra? Taj je dobro skole izucio cim se tako izjasnjava na temu dojenja I ja sam nedavno dobila dobronameran savet da prekidam, a u odbranu mi stao moj tata i rekao: "Pa jeste, sad ce da mu kupuje adaptirano ili da ga truje hormonima i antibioticima iz kravljeg, jer njeno mu ne valja." Moj tata je sila!!! On je obavesten i zna da who savetuje dojenje barem do 2god pa nas podrzava 100%. Kaze ostavice i on sam kao sto je i cerkica
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 23:31:24
|
|
|
|
leamalamut
|
Svaka cast za tatu - deku :) . I mene je iscudjavajuce ginekog pitao da li jos dojim i da to prekidam jos pre 2m , dakle beka imala 10m . Cudnih ima stavova kod doktora zaista ...
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 3.9.2013 23:58:41
|
|
|
|
jovicaa
|
neverovatno, pedijatri su bas zivopisna profesija da ni ja to ne mogu da skontam kako bilo ko moze da misli da je za bebu bolje nesto drugo od maminog mleka.... to mi baaaas ne ide u glavu, ali nazalost i vecina ljudi oko mene misli isto sto i taj pedijatar, pa i gore i to me bas deprimira. cela moja porodica se iscudjava kako ja hranim decu i to dojenje i deca su mi mrsava, i tako neka ludilaaaaa. strasno.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 4.9.2013 7:44:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sad moram da se dovezem na pedijatre. Nasa kaze ako je bebi dovoljno nemam ja nista protiv da vi nju iskljucivo dojite i devet meseci . I kaze mi da jos uvek ova moja mora da ima 4-5 podoja na dan, a ima eto jos malo pa osam meseci. I ja to tako i praktikujem. Stvarno su pedijatri smesni ponekad. U svakom slucaju ja sam prezadovoljna nasom doktorkom i nekako sve sto mi ona kaze mi ima smisla. Ja je zvrckam svako malo i zena je uvek na raspolaganju, sto mi se jako dopada. Nikada me nije otkacila ni preko telefona a ni ovako. I uvek mi kaze pisite spisak sta sve zelite da me pitate kad dodjete u savetovaliste.
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 4.9.2013 8:41:08
|
|
|
|
adulence
|
Evo od sinoc je bolja situacija,siki kao i do sada...huuhhh...sad mi lakse...
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 4.9.2013 9:27:16
|
|
|
|
minnica
|
Moja ćerka u periodu od 8-10 meseci starosti skoro ništa nije htela da jede od čvrste hrane zato što su je užasno mučili zubi. Jedino što je htela je da sisa i to nam je bio spas. Nije mi padalo na pamet da je odbijam od sisanja. Pedijatara stvarno ima raznih, ali mi stvarno nisu jasni ljudi koji govore majci deteta koje nema ni godinu da odbija dete od sisanja i da je posramljuje kao da radi nešto pogrešno. adulence, super!
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 5.9.2013 12:26:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Pedijatre ne zelim da komentarisem I kod nas je situacija sa sisanjem bolja, tj mogu slobodno da kazem-vratila se u normalu...
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 5.9.2013 15:20:09
|
|
|
|
Janncica
|
Inace sam juce bila kod mog lekara opste prakse(jer sam se razbolela) i mora antibiotik,kazem:"ja dojim" tek ce ona: "Dojis? A joj" kao da imam sidu,a ne da hranim dete svoje.
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 7.9.2013 13:22:16
|
|
|
|
ivanarepova
|
ima 7 . Mjeseci i jos ga dojim PONOSNA SAM
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 7.9.2013 20:11:27
|
|
|
|
Moiraina
|
Ja sam počela da radim, a i dalje dojim Ujutru obavezno, pa onda kada ga pokupim od moje mame (joj te sreće kada dođem po njega) i pred spavanje. Nemam pojma dokle ću tako, za sada ni ne razmišljam o odvikavanju, a ni on
|
|
|
|
RE: Dojenje - vase iskustvo II deo 11.9.2013 12:11:15
|
|
|
|
Rosita
|
Mame, u kom dobu/uzrastu vam je dete nedvosmisleno i direktno trazilo da sisa? Dakle ne (samo) kroz plac, trpanje rukica u usta i sl. nego kada je nekako posezalo za dojkom i na koji nacin?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?