Torbica
|
Pocahontas, moji su svi po istom principu ostavljali, odjednom, sto kazes, mrljavi. Ili, povuce, siki, mrljavi, zaplace se. Ja kad proverim kolicinu - ide u mlazevima... Elem, moj bebac poslednji je na moru tako nekako krenuo da mrljavi i odbija i ja sam ga uredno nekoliko puta stavila u krevetic nakon sto bi plakao i brljao, po principu, ok neces. Medjutim, to je trajalo jedan dan i nastavio je posle toga jos dobra 2-3 meseca ujutro i uvece.... Nisam mu nudila alternativu i dobro je skontao i nastavio. E sad, pocetkom meseca ista prica, joj, a mleka ima.... Po onom receptu sa mora, nije bas islo, tj nakon par pokusaja videla sam da ne vredi i kraj. Moji ne piju kravlje uopste, pisala sam na temi o mleku, piju home made sojino by me, kao i svi mi u kuci. Elem, pripremim flasicu i ponudim nakon brljanja i to je to. Mali se brzo presaltao, u roku od par dana, isto kao i prvo dvoje. Svi su mi sami ostavili, a ja mleka imam, doduse sad vec mnogo manje, dva mlazica i to kad bas stisnem. Nesto im kvrcne u glavi i nece, meni je to zao, ali sta sad. nece pa nece. Daj joj AD ako nece da siki, pokusavaj pa ces videti, ja nisam pristalica kravljeg mleka. Grudi nista ne diraj, ja nijednom nisam imala problema, samo mi je stajalo. Pozz