Rosita -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (7.5.2013 10:32:24)
|
Drage žene, ima par dana kako je D povećao količinu budnosti tokom dana. Ne znam ni koliko je normalno da beba spava tokom dana u ovom periodu, ali to nije tema (ako prošvercujete odgovor, nek ide na moju dušu :). On bi bio i duže budan da noću bolje spava, ali pošto ne, ja ga stavljam na stomak preko dana što mu savršeno odgovara, i onda on lepo spava, a ja podstičem zamenu dana za noć [sm=smiley13.gif]. No, ovako, ima jedno 3 ture kad je budan po sat i po otprilike. Čim se probudi presvlačim ga i on sisa i onda bude budan recimo sat i po i unervozi se- hoće da spava. Onda mu dam da opet sisa, ali on tada povuče 2- 3 puta i zaspi, a onda spava 2-3 sata, tako da dođemo do toga da između 2 sisanja par puta u toku dana postoji pauza od preko 3 sata, ja se trudim da ne bude više od 4 sata- tako što ga okrećem na bok da bi se probudio, a on bude nervozan jako zbog toga. Evo pitanja- je li mnogo da beba njegovog uzrasta ima, faktički, pauze od 4 sata, 4 i po između sisanja? Da li da nastavim da podstičem buđenje lagano kad prođe 3 sata od zadnjeg sisanja, ili da pustim da spava dokle 'oće? Napoinjem, to se dešava danju, noću ne smem da ga stavljam na stomak još uvek i zato loše spava, stenje, kenjka, ali tad nikad ne prodje više od 3 sata između podoja baš zato što ga ne stavljam na stomak i što nema miran san, što ga muče gasovi i td. i td. Blagodarim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|