Zemunka85 -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (23.4.2013 7:08:42)
|
Ma sve je to prolazno. Meni su dani i noci bili pakao do pre dva meseca recimo. Isto, nosala sam je 24/7, kada se uspava na sisi nisam umela da je spustim pa je drzala satima, budilamse. .. i sve je proslo, ali sve. Niti je nosam stalno, sada je vec velika pa se i zaigra, i dalje se budi jednom ili ni jednom, ali se puuuno vrti, mada meni je to ok, ne mogu ocekivati da je kip, kada zaspe, ne lezim vise sve vreme uz nju, ustanem, ne probudi se, uradim sta treba. Jeste da ima malo laksi san, trudim se da nisam mnooogo bucna, ali to je zato sto sam i ja sama sa njom po ceo dan, pa nije navikla na buku, ne mogu ja sama da glumim majmuna da bi pravila buku 10h.Sto se sisanja tice, da se razumemo, ona ooooooobooooooooozava sisu. Svaki put kada vidi da zavrcem bretelu, ili skidam majicu, pa makar da se presvucem, ona pocne glasno da se smeje i to je jako smesno. Puno puta i dok se igramo dopuzi do nje i nasloni usta preko majice na nju :-), i mogla bi sisati ceo dan, ali ne trazi vise toliko cesto. Zasiti je i drugo, pa je zaokupira sve napolje kada izadjemo, pa se zaigra, pa. ...zato kazem, sve je to faza, pa zamislite dete og godinu i po recimo koje to radi :-). OK, kod nekog prodje pre, kod nekog posle, neka se izbori ovako, neka onako. .. ali prodje. Ja isto nisam umela i tamo negde sredina februara mi je bila straaasna, tada je bila najgora, no eto, sve je doslo na svoje. Ona i dalje sisa cesce no sto bi trebalo za njen uzrast, ali cini mi se da je visak samo taj nocni podoj, kojeg nekada ima nekada ne. A sto se spavanja tice, ja nisam sklopila vise od 3h, evo 8i mesec, ali cini mi se i da necu, jer se ona mnogo mnogo mnogo vrti. Inace noc u kojoj se probudi, mora da sisa i tacka, mora. Probala sam sa vodom, stuce flasicu i place, ceka sisu. Onda plus sisa. Jedino sto kazem, ne trazi svaku noc, nekada se i ne probudi, a nekada se probudi, ako je u krevecu javi se, ako je kod nas pone se na mene prednjim delom tela, bukvalno, klekne i zaspe. Ali ako zaplace sisa i amin. Jedino sto je tako u polu snu pa joj posle kojeg min, utrapim cuclu :-)
|
|
|
|