leamalamut -> RE: Dojenje - vase iskustvo II deo (1.4.2013 21:40:33)
|
IZVORNA PORUKA: jance ja vise ludim i apsolutno nemam snage. sledece nedelje ce imati 2 meseca, i jos uvek mi urnise bradavice. ono sto sam pisala o razvlacenju na desnoj dojci, to sada radi na obe. sisa nekih -5min pa onda kad krene - sve zvezde vidim! a taman su bradavice pocele da se makar malko sredjuju i ojacavaju. znam, recicete da je flasica kriva, verovatno i jeste, to i sama znam, ali ovaj put stvarno nisam imala izbora vise. samo sam morala da se pozalim, pa ko razume - razumece. Joj ja te razumem skroz jer sam prosla kroz taj bol.I ne mislim da je flasica kriva , moja je u prvim danima bila na flasici pa tek od 7-8 dana pocela po malo siku i tek sa puna 2 meseca je presla skroz na siku... Ja sam tih 15 dana kada su mi bradavice bile katastrofa prvo jedna pa druga , cak i krvarila jedna , vise izmuzala i davala tako nego sisu . I to sve dok nisu rane zarasle . Znas kako sam bojazljivo davala siku , kao da je pirana a ne mala beka :) ... Trudi se da joj cela areola bude u ustima jer tako najpravilnije sisa , promeni polozaje pa nadjii najpovoljniji ... I evo mi za koji dan punimo 7 meseci i jos uvek sisa i to lepo , kasice su sporedne sika ruels :) , tako da nemoj da te brine da nece hteti posle flasice siku , bar moja nije pravila problem .Cak imam utisak da je sve vise voli sto je starija :)
|
|
|
|