nenja22
|
vrisnes, pa ti se dete smeje mislim, tako je bar meni doduse, cesce je to radio u pocetku, dok su mu rasli ovi donji kecevi, i valjda mu bila zanimljiva i moja reakcija, ja se trgnem, pa kad vidim kako me proucava puknem od smeha... a sad sam stvarno pocela da pravim onako ozbiljnu facu kad krene da se sprema da gricne, i vicem ne, pa se malo trgne i ostavi...par puta se desilo da stisne izmedju gornjih i donjih, em sto grozno zaboli, em dok izvucem bradavicu, sve zvezde izbrojim... a sto se tice izmuzavanja, samo u pocetku sam onako posle svakog podoja, dok se mleko stabilizovalo...posle, po potrebi, kad sam htela da navucem malo vise, onda bih isto par dana muzla, pa onda ponekad u srecna vremena dok je spavao duze nocu, malo da ih ispraznim...kad sam pocela da radim, onda jednom na poslu iskoristim pumpicu, em da ih ispraznim, em da skupim to mleko da mu se da, a i da mi se ne odviknu grudi od pravljenja u to doba sad kako je dorucak definitivno stabilizovan, ni to vise ne radim svaki dan, samo ponekad, kad hocu za nesto da prikupim mleko, pa onda par dana u napred skupljam