RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

choopa choops -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (31.10.2016 22:44:07)

Mi živimo u kući, ali zaludu kad imamo zajedničko dvorište sa MMovim stricem neoženjenim, živi sa majkom od 90godina, a koji ima preko deset mačaka. Dok se nisam udala voljela sam mačke, uvijek smo imali po jednu, dvije i pazili ih, hranili, ali ove ...ja ne znam. Toliko puta sam rekla MMu da ću da se odselim ako tako nastavi, pa onda popustim i sve tako u krug. Luda sam već, ne znam šta da mu kažem, jer on to ne želi da shvati, njemu su te mačke kao meni djeca i rješenja nema [sm=smiley13.gif]!

emicaa -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (1.1.2017 19:37:34)

u proslom stanu me komsinica iznad toliko izludjivala da sam joj htjela nasuti izbjeljivac u masinu za ves.Pisala sam prije da nas je provocirala kako god je znala,od lupanja po cijeli dan do pustanja muzike u 9 uvece taman kad t zaspi

Anck Su Nmaun -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (4.5.2017 9:00:43)

Mi opet probleme sa baba vesticom na spratu. Deca se igraju na ulici ona vristi kako joj remete.mir kako je vreme za odmor ( nije bitno koje je vreme 10..13h..15h)..a onda predje na sve ostale koje sretne na ulici paljbu za sveee i svasta! Ka ne znam vise kako izaci na kraj sa njom..svasta.mi pada.na pamet ali ne bih tim putem. Cak sam razmisljala da joj sledeci put posaljem policiju na vrata za uznemiravanje..ne znam ni da li bi dosli zbog toga. Malo je drasticno ali ja ne mogu vise da slusam njeno histerisanje svako malo.

vocicana -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (5.5.2017 7:49:23)

Anck, ja sam svaki put za takav tip uznemiravanja zvala policiju komunalnu, to je njihova duznost, a ako ima konkretnog nasilja zvala sam obicnu policiju, bila je jednom dezurna patrola a jednom interventna, nisu se vise culi.

Duškić -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (5.5.2017 8:02:50)

Mi smo u pridzemlju zgrade, sreca nema niko ispod, a ovako. Imala je jedna dok je D bila beba, od 5h ide na posao a nosi kofer koji vuce i neke stikle kojima lupa kao luda..Odselila se srecom . A sa komsijama samo zdravo, zdravo!

Anck Su Nmaun -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (5.5.2017 8:06:31)

Koliko sam ja shvatila komunalna moze da reaguje samo ako u momentu kad su oni tu i dalje traje buka il maltretiranje kako vec ovo da nazovem, u suprotnom n znam da li ista uradili. Tako je bar bilo kad sam zvala za busenje u 22h, sat vremena sam se raspravljala sa njima i na kraju pojeo Vuk Magarca.
Da kazem da zelim da prijavim babu koja nas maltretira ... mislim das bi mi se smejali [sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (5.5.2017 12:52:00)

Moj prvi komšija (dvojna nam je kuća) ne bira vreme za njegovu metal muziku... da li je 7 ujutru ili 12 uveče, on svira, peva, pušta glasno pesme...

krin 40 -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 9:44:41)

Zgrada u kojoj smo kupili stan i ceo kraj je ok.Ono što me oduševljava je broj dečice[sm=bravo.gif]Medjutim u starom kraju gde smo bili podstanari je bilo kao na ringišpilu.Više od pola stanova je iznajmljeno studentima.To je bio osećaj kao da smo u studentskom domu.Tutnjanje uz i niz stepenice u pola noći,žurke,poliveno piće po stepenicama..Tamo ni komunalna ne pomaže

dddaca -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 14:30:28)

Mene izludjuju ovi iznad nas. Zena nema obzira uopste, pere terasu tako sto pljusne lavor vode, a onda to kaplje po mojoj terasi i vesu, trese neke prasnjave krpe svaki cas, leti prasina svuda i po vesu i u kucu mi ulazi

suzi kju -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 15:59:12)

Daco pa zašto joj ne kažeš?

vocicana -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 16:09:32)

Ddddaco,ja bi joj za pocetak ostavila pismo zalepljeno na vratima. Ako ne odreaguje, onda bi zvonila i trazila razgovor-dogovor, ako ni to nepomaze na celo bi joj zalepila pravilnik ponasanja u komuni kakva je stambena zgrada, pa kada plati prvi put 5000 dinara, ne bi joj na pamet palo da to ponovo radi.

krin 40 -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 16:10:18)

Ja bih joj markerom napisala na vratima[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 16:11:44)

Nego! Nema tog kog nisi po dzepu udario a da se nije ocesao.

dddaca -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 16:12:03)

Naravno da sam joj rekla. I kaze zena necu vise, nisam znala da vam smeta i ujutro porani a sa terase opet curi voda

vocicana -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 16:15:11)

Slobodno uradi tako. To je onda totalni alchajmerizam, ako lepo zamolis i kaze necu pa opet. Bezobrazluk!

krin 40 -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 16:15:56)

Ja mislim da treba da je proganjas dok se ne idseli,hahaha

vocicana -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 16:21:37)

Ja sam dosadna kao stenica, narocito kada me neko iritra svojom nekulturom zivljenja. Ne kazem da smo mi zlatni, ali ne busimo, burgijamo u vreme odmora, dete mi trci po stanu, tusiramo se u normalno vreme, ne udaramo u bubanj, ne perem terasu svakicas, neprosipam prasinu i mrvice preko da bi komsinici upropastila ves i njen balkon. Stvarno ne razumem to. Volim brate kucu i dvoriste najvise.

dddaca -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 17:25:45)

Skoro su se doselili, tako da ne verujem da cu je bas toliko proganjati, ali ne zna ona jos s kim ima posla

dddaca -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 17:27:56)

E sad vidim za marker, ha, ha, to mi nije bilo ni na kraj pameti [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 17:32:32)

Zmem ja da budem ozbiljno zla komšinka[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (2.9.2017 17:47:46)

Ma sta te briga sto se skoro doselila, valjda ima mozga toliko da ne zaliva, djubri i istresa pola stana. Slobodno se ti obrati. Pa neka bude i markerom.[sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (4.9.2017 9:36:03)

Voći danas su stariji nerazumniji od mladih.Mladi prave buku a stariji,čini mi se,teraju inat

dddaca -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (4.9.2017 9:44:28)

U prevodu i jedni i drugi se prave blesavi

krin 40 -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (4.9.2017 9:45:54)

Jeste ali matori su se,čast izuzetcima,prozlili..ali stvarno.Mladi su samo blesavi

Anck Su Nmaun -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (29.4.2018 8:00:53)

Kod nas u zgradi bi ova tema bila konstantno aktuelna..uzas od ljudi sta rade!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sledeća stranica >   >>