Ognjenka -> RE: Kako napakostiti komšiji? :-) (27.6.2013 10:12:56)
|
Ja sam na prvom spratu, i ispod nas nema nikog vec dugo. Ispod terase je drvo, 2 jelke, neko lepo crveno zbunje i zbun sipka. Mm i ja taj deo sredujemo, orezujemo jele, a prosle godine me je jedna baka iz zgrade zamolila da ne orezujem mnogo taj zbun sipka jer daje mnogo lepe plodove, i ona pravi dzem. Ja sam je poslusala, i stvarno, posle nekoliko meseci ona se set___i i donese mi teglicu dzema od sipka. Divan dzem, nije ona marmelada, nego se razliva i sija na zlatno. Kad...neki dan mm imao slobodan dan i kaze mi da je komsinica koja zivi sa druge strane zgrade (!!!) ceo taj zbun sipka isekla! Ne gleda taj zbun i ne smeta joj, sta ga reze?!? Jos ostavila svo granje da lezi onako. Meni zao, baka nece praviti dzem ove godine...i besna. Odem do nje i pozvonim i sa najvecim osmehom kazem -Jao vidim da ste sredjivali ispod mog prozora, bas vam hvala! Posekli ste zbun bas ukusnog sipka, nego vidim niste zavrsili tako? Jer, vidim ono granje stoji tamo...hocete jos nesto da isecete? Ona me gleda, trepce i kaze -Znas mala...bezobrazna si... Inace ta komsinica nas ne voli jer je najbolja drugarica sa zenom koja je 10 godina zivela kao podstanar u mm stanu. Kad smo resili da se vencamo, on im je rekao da moraju da se sele i dao im 6 meseci otkazni rok! Na kraju smo pomerali datum useljenja zbog njih, uselili smo se dva dana pred vencanje, i imala sam slomljene nokte i modricu na kolenu jer sam ribala ta dva dana. I ne vredi...sad nas ne podnosi.
|
|
|
|