|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Integralne projice
7.11.2011 22:44:22   
lesica
1. varijanta:

1 solja jecmenog brasna
1 solja razanog brasna
1 prasak za pecivo
1/2 kasicice sode bikarbone
2 supene kasike ulja(ja uglavnom stavim ulje od semenki grozdja
1 kasika jecmenog slada
1 kasicica soli
lan,susam po zelji
zamesi se sa kiselom vodom 1,5 do 2 solje i pece se na 200°C pola sata.
#ako nemate slad moze se zamesiti sa pivom-meni se licno vise svidja.

2.varijanta:

1 solja integralnog psenicnog brasna
1 solja kukuruznog brasna
*ostalo sve isto

3.varijanta:

po pola solje sve 4 vrste brasna,ostatak isto

I da ne zaboravim,kada sipam masu u kalupe cesto pospem odozgo ocisceni suncokret,ocisceno seme bundeve,kim,kumin,nekad krupnu morsku so i slicno.
I meni su mnogo lepse hladne nego tople.


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Integralne projice
8.11.2011 10:58:22   
lesica
I ovo:nisu projice ali nisu ni prave galete

U posudu za mešanje stavite 700 gr integralnog pšeničnog brašna, 1/3 kafene kašike sode bikarbone, 3,3 dcl piva (jedno malo pivo), 2 dcl suncokretovog ulja(ili maslinovog,ili suncokretovog ili ulje od semenki grozdja), 2 kafene kašike morske soli, 200 gr semena susama i 50 gr semena lana(ili samo susama,iliumesto lana stavite i malo semenki suncokreta,bundeve). Rukom ili mikserom izradite testo da bude poput gline. Ostavite ga da odstoji pola sata.Onda se naprave male loptice velicine manje mandarine,i stavljaju se da se peku u aparat za galete (jedna loptica na sredinu i dobro se pritisne9 Kada se ohlade dovoljno su cvrste da preko njih mogu da se stavljaju bilo kakvi namazi a super su i za grickanje.


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Topla čokolada - više od napitka
Razmišljate kako da ulepšate hladno zimsko veče? Mirišljava, vruća čokolada će vas sigurno ugrejati i doneti dobro raspo...
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here