RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Rodili su se ...

Poruka

Rosita -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 9:52:22)

Moj je stariji je sisao 22 m pa kad je prestao zaboravio da je ikad sisao, nikakva ponašanja koja pominjete nije imao. Čak sam ishitreno rekla da je pošao u jasle a još je sisao (1 podoj uveče) , on se smrtno uvredio i kaže šališ se, sigurno. Pa dobro, za taj 1 može da prođe da se šalim[sm=smiley36.gif].
Drži se, von!

vonavoj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 10:54:10)

Ovde su sestre kreteni..molila sam ih..dosla i kaze nema nista mleka.dala mi inekciju i kaze izmuzavajte se za 2h..ja njega na sisu,sreca pa vuce..nema vruce vode ni za tusiranje a ne za obloge..
I sad sisa cekam da dodjem kuci da ih ugrejem i izmuzem, i kupus stavim..
Pa me pregledao,kaze mora uz,ima ugrusaka,ja se smorila..medjutim sve je ok,idemo kuci[sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 11:13:27)

Super, bas mi je drago da idete kuci[sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 13:03:57)

Super von sto cete kuci [sm=bravo.gif]
Sto se laktacijskih sestri tice, ni u Frontu nisu bolje
Ne znam za sta primaju platu . Jedna se izdrala na mene jer sam je pozvala da mi pomogne 15 min pre kraja njene smene. Na kraju je dosla, stisla me jako i rekla "Sta hoces kad vidis da nema ništa " (misleci na mleko) Ma ocaj e su

IvanaSK RR -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 14:19:07)

Jao Maraj, tako je meni jedna u Frontu. Stisla bradavicu, sve sam zvezde prebrojala. Mada je iz te krenulo mleko[sm=smiley36.gif]
U Gradskoj su svi stvarno bili super.

Rosita -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 14:22:30)

Ja sad nisam dala nikom da me gleda i stiska. Ja znam da l imam mleka. To da mi neko stisne grudi mi je gore od pregleda[sm=smiley13.gif]. Ti von treće, a da te one ubedjuju da l ima mleka. Ma ćao.

degu -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 16:06:09)

Bravo Von, cestitam [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 15 [16]