RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Rodili su se ...

Poruka

ANDJEELA -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (31.5.2018 15:52:25)

Čestitamo,nek je ziv i zdrav beban[sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (31.5.2018 17:26:24)

Hvalla devojke!
Mali se ne skida sa sise,samo urla..

Maraj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (31.5.2018 17:33:09)

E von, to su ti decaci....a vi mi niste verovale [sm=smiley36.gif]
Nema, oni su opsednuti (.) (.) sad pa navek [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (31.5.2018 19:12:45)

Von cestitam [sm=bravo.gif]

MimaKos -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (31.5.2018 23:45:05)

Neka je sa srecom!

bojana92 -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (31.5.2018 23:55:54)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Dobro si rekla,moj mladji i dan danas,iako ima 3 godine,zna nekad kad spava pored mene da mi ubaci ruku u spavacicu i da trazi sisu [sm=smiley36.gif]

smeško -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 0:08:32)

A-ha. I mm to ume.[sm=smiley36.gif]

bojana92 -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 0:13:16)

Sisao je duze od prvog sina.Stariji nikad to ne uradi,ali zato maldji nadoknadi i za brata [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 6:16:44)

Sisoje moj,dobio je sinoc dohranu i odneli ga,urlao je..ceo dan je bio na sisi,a gladan uvece..
U 5h su ga doneli,meni sad vec grudi bolje,i ruckao, podrignuo i spava..kaze izmuzavajte se, reko ne ne,samo neka sisa..i non stop..

Misha i Ljisha -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 7:54:40)

[sm=smiley36.gif] u nasem slucaju bas i nije tako hehehe ali eto izuzetak potvrdjuje pravilo valjda

Von drz se. odmaraj jos malo pa kuci. I tamo samo kukaj[sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 8:04:56)

Jeeej!! Čestitam!! [sm=bravo.gif]
Pa ovo je bilo baš brzo! Veliki dečak bogami, malo manji od mog L.
Divni ste!

smeško -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 8:15:33)

Von i ja sam ih pustala da cesto sisaju, nisam imala pojma da se izmuzavam.[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 8:16:15)

onda moj nije djecak [sm=jezicek.gif] kod nas je bilo mjesec dana teske patnje i na kraju vise nije ni zinuti

Rosita -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 9:17:27)

Neka siska, uživajte.
Pade mi na pamet moj profesor sa faksa koji je ludeo od fraze da izuzetak potvrđuje pravilo[sm=smiley36.gif]. Logički, rekao bi značajno, može samo da ga obara.
Joj ja nikad ne bih išla u porodilište gde beba nije non stop sa mnom. Znam da kod von nema izbora.

BubaBubica -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 9:27:42)

Von sve isto kao kad sam ja bila sa D, treći put baš boli stomak kao da ponovo kreće porođaj, plus se D nije skidala sa mene svo vreme je sisala tako da meni za skupljanje materice nisu ništa davali. Još uvek sisa [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 12:56:37)

IZVORNA PORUKA: smeško

A-ha. I mm to ume.[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif] kazem ti ja. Moj ni ne stigne na red od L [sm=jezicek.gif] i dan danas mi zavlaci ruku. I babi [sm=smiley36.gif]

gagana83 -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 18:25:06)

Cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Maslacak15 -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 18:32:23)

hahah ja mislim Maraj da ti imas vrlo velike predrasude po pitanju polova. Ali zivot cete nauciti za ponesto da nisi u pravu kad stigne devojcica. To sa zavlacenjem ruke u majcu mnogo ima vise veze za duzinom dojenja nego sa polom deteta. Ja sam mog malisu oducila cas posla kad sam krenula sa 9,5 meseci da ga prebacujem na adaptirano mleko jel sam sa 10,5 pocela da radim i nisam htela vise da dojim. Iskreno bila sam iznenadjena koliko je lako i jednostavno islo, a bio je potpuno opsednut jelom, siao je na 3 sata bez greske i bio apsolutno ogroman po svim kriterijumima.
I moja mal rucka ko zmaj. Manje se budi ali ne vidim neku razliku u entuzijazmu.

Kad izlazite Von???? Kako se snalazi kompanija kuci ? Jel uzivaju sa tatom hihiihih

Misha i Ljisha -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 18:45:51)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

hahah ja mislim Maraj da ti imas vrlo velike predrasude po pitanju polova. Ali zivot cete nauciti za ponesto da nisi u pravu kad stigne devojcica. To sa zavlacenjem ruke u majcu mnogo ima vise veze za duzinom dojenja nego sa polom deteta. Ja sam mog malisu oducila cas posla kad sam krenula sa 9,5 meseci da ga prebacujem na adaptirano mleko jel sam sa 10,5 pocela da radim i nisam htela vise da dojim. Iskreno bila sam iznenadjena koliko je lako i jednostavno islo, a bio je potpuno opsednut jelom, siao je na 3 sata bez greske i bio apsolutno ogroman po svim kriterijumima.
I moja mal rucka ko zmaj. Manje se budi ali ne vidim neku razliku u entuzijazmu.

Kad izlazite Von???? Kako se snalazi kompanija kuci ? Jel uzivaju sa tatom hihiihih

ovo se slazem D mi je dugo zavlacila ruku pod majicu. ma imala je vec 3 godine i dalje se radovala da vidi sise [sm=smiley36.gif] I dan danas mi upadne dok se tusiram i kaze "videla sam ti sise", blenta. Dojila sam je 15 meseci. Inace sad ona sama sebi zavuce ruku i stipka se za grudi kad joj se spava [sm=jezicek.gif] a evo ima 5 godina hahaha..Tako da ne zelim to isto da dozivim od mog muskog deteta ahhaha i on ce def manje da sisa. Tj krace

vocicana -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (1.6.2018 21:18:24)

Cestitam Von!!! Divne vesti. Da ste mi zivi i zdrav mnogo godina!

vonavoj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 7:12:52)

Hvala svima na cestitkama!
Cekamo vizitu da vidim da li cemo kuci, kriziram opasno..imam problema sa grudima.mleko nadoslo a ne mogu ni obloge, ni da se izmuzem..tek je jutros krenulo.sinoc sam dobila neku inekciju...
A Milutin ima bilirubin 169..valjda ce nas pustiti..odlepicu akoo nas zadrze do ponedeljka..

Dunjocka -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 7:57:54)

Cestitam, neka je zdrav Milutin.
Draga, drzimo fige da vas puste kuci.

Misha i Ljisha -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 8:01:46)

Von kod nas sestrice pomazu pri izmlazanju grudi. Pitaj da ti pomognu. Ako treba nek ti ostane na suncanju sta fali. Bolje tako nego da se patite kuci.

vonavoj -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 8:09:52)

Ne.sestre se zgrozavaju kad vide kakve su i krste se..kao kako ste uspevale da ih sredite...ali sinoc mi nije ni islo kad sam se izmuzavala.i dali mi inekciju i jutroa krenulo!
Bila je sestra, kaze preko 200 se ne pustaju..uglavnom..tako da je ok.samo jos pedijatar da ga pregleda.

Misha i Ljisha -> RE: Porodila se Vonavoj treci put!!! (2.6.2018 8:24:54)

O Boze. Pa mojoj cimerki dolazile u obe smene sestrice. Jednu noc je jedna sestra pola noci izmuzavala rucno. Da nacede malom bar malo mleka njenog i da zeni olaksaju. To im je posao

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sledeća stranica >   >>