Nataliiiii
|
CAO ,MOJE DETE BUKVALNO OD 5 M IMA BRONHITIS ,CIM PROSLINAVI ,SPUSTI SE NA PLUCA I BRONHITIS ,vec u 7 mes ,je dobio bronhiolitis I tada smo zaglavili u bolnici na decijem 10 Dana ,nakon toga ,dobijamo terapiju od nase doktorke ,da pijemo ,singular ,pio je 3m ,sve je bilo uredu nije imao ,cim pristane sa terapijom ,malo prodje I opet Bronhitis ,tada dok je pio singular , primetila Sam veliku promenu ,u raspolozenju , ja kazem nasoj doktorki ona ,ma nije to nista , singular nije neki lek ,kada Sam procitala ne zeljna dejstva creva su mi se mislim okrenula ,tada sa iznerviram I odem privatno ,tada ta dokorka ,mi je iskljucila singular ,I rekla ,da mozemo da biramo ,ili 3 mes ,inhalacija ,ili bejbi haler kako Sam je razumela ,jako Sam bila u nedoumici ,izmedju te dve opcije , otisla Sam kod nase,doktorke , I tada je odlucila da se inhalira 3 mes ,Evo bukvalno ,pred kraj smo terapije ,on je ponovo zakacio Bronhitis ,I opet smo morali da ubacimo spalmotil ,zaista Sam za brijuta za svoje dete ,on I''ma samo godinu ipo Dana a vise od 10 bronhitisa sigurno ,samo trazim resenje STA je najbolje ,razmisljam se za bolnicu u Soko Banji ,da li da trazim da idemo tamo ,cula Sam da I''ma I dobra doktorka radi privatno tamo Dr Prilagija ,videcu da zakazem preglede ako Neko I''ma slicno ovakvo iskustvo neka mi pise znacice mi puno. Hvalaa ,I izvinjavam se na ovolikom tekstu ... Pozzz za sve
|