amdn
|
ja sam iz Sb ali kao sto vecina kaze, mala je i skoro sve se obidje za 2-3 dana, Doduse sad ima Aqua park koji je zanimljiv, bar tako kazu, nisam bila pa ne smem da dajem preporuke, ali ima i Terme to je kao neki hotel ima i bazena odmah pored pijace i centru, voda u bazenima je topla, sa prirodnog izvora, odlicna je za kozu i kosu. Inace ima par izletista, planina Ozren, tamo ima malo jezerce i neki parkic ako se ne varam, zatim Ocno isto na Ozrenu tu nema bog zna sta... Ima vodopad Ripaljka, Kalinovica, Ostra Cuka ko voli planinarenje, blizu je Rtanj, tako da moze da se poset_i i to. Ima reka Moravica, i par kupalista, prvo je Zupan, zatim ima 6 Kaca, nije za klince strm je put do tamo, Dzentlmen malo nezgodno, ali se kupaju. Lepterija je takodje izletiste ali ima i malu plazu, bar je bila, odatle se ide do starog grada - Sokograd, tvrdjava i utvrdjenje, ali ako si vec tamo poset_i :) U centru je obnovljeno tursko kupatilo Hamam, tu je snimana Zona Zamfirova, moguce je brckati se sa partnerom Veliki park za klince u centru, park banjica i tako.... lepo je ali bas za odmor, set_nja i to... Borici su stvoreni za disajne puteve. Ima jezero Bovan, tako da i tu mozete da se kupate. Leti je SB uglavnom krcata, zimi manje, ja je volim i zimi i leti ali poslednih god, bas i ne posecujem kupalista... Eto ako kog ajos sta zanima tu sam :)
< Poruku je uredio amdn -- 16.5.2015 16:27:56 >
|