Minja23 -> RE: Pretrage i hormonska terapija 2. deo (23.5.2012 9:17:57)
|
Maslacak,pa ti si zaista divna [sm=bravo.gif] Ni meni nije bila jasna ova doza,ali dobro.Da jedinica za moje rezultate androst.i test.je ng/ml i videla sam da je poviseno,ali zapravo nisam znala sta to znaci,sada mi je sve jasnije.Nego me zanima da li SIOFOR moze i to regulisati ili je za te hormone potrebna druga terapija? Sto se bubuljica tice ,pa nemam ih nesto puno,ali kako ranije nisam imala ama bas ni jednu,sad kad se pojavi jedna na licu,svi dizu paniku [sm=smiley36.gif] .Sto se maljavosti tice,kako gde,ali sam to jos odavno sa genima povezala,pa kako se godinama depiliram,kad me je doktor pitao za maljavost ja kao da ne znam sta to znaci...a ne daj boze da se obrijem 5 puta setila bih se [sm=smiley36.gif].salu na stranu ,mene zanima postoji li lek za tu ovulaciju uopste ili kako to da se [sm=zmeden.gif]....ma ne znam ni sta da pitam kad se ne razumem [sm=zardeva.gif] u svakom slucaju maslacak ti si divna i nas si licni lekar,samo sto se razlikujes od svih ostalih-radis to bez ikakve nadoknade i iz srca [sm=rozica.gif] Meni je devojke drage danas rodjus,a vi se pocastite po jednim parcencetom tortice [sm=torta.gif]
|
|
|
|