zvezdi -> RE: Pretrage i hormonska terapija 2. deo (25.4.2012 23:45:56)
|
Zdravo dobri ljudi,tj dobre zene 8) Ja sam u "manjoj" dilemi.Uspela sam da nahvatam neku urinarnu infekciju,ujutru nosim uzorak na urinokulturu.Ono sto mene zanima je,da li ja mogu da radim briseve (vag,cerv,mikoplazma,ureaplazma,hlamidija,eserihija) dok imam infekciju,i da li cu moci,kad dobijem,da vadim krv za polne hormone ukoliko dobijem antibiotike da pijem.Sad,da li cu ih dobiti ne znam jer ne znam o cemu je rec jos uvek,ali ako bi ih dobila i recimo ispila u narednih nedelju i po dana za koliko ocekujem vesticu da li bi to smetalo za te hormone.Jer ja moram privatno to da vadim kod nas drzavno ne rade,pa ne bih ni pare da mi propadnu,a i dr mi u to vreme tek dolazi sa godisnjeg pa bi se sa njim za folikulometriju cula tek kad mi vec prodje taj 2,3 dc.Inace rekao je da krecemo sa folikulometrijom 8dc pa bih ja trebala da kod njega dodjem sa rezultatima briseva i analize krvi obicne(KSL,secer,gvozdje,holesterol,trigliceridi,sedimentacija),sa hormonima stitne i ovim polnim,pa da onda nastavim tako da mi on kaze kad da vadim sledeci put hormone i treci put kad on kaze u odnosu na folikulometriju.Pa kao ako je sve ok,da mogu odmah posle sledeceg ciklusa da se dalje analiziram na hsg-u,i nadam se da nece trebati laparoskopija da ce sve biti ok,ali ko zna.Evo sad kad razmislim,pitam se da li ta infekcija moze da utice i na obicne rezultate krvi,pa da mi ne vaze za hsg i da ne smeta ni za hormone za stitnu?Ja sam htela sve to u petak da radim. Jao samo dileme.Molim vas,pomagajte.
|
|
|
|