Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako nagraditi dete 25.10.2017 9:25:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vi se se sluzim kaznom ako ne uradis nesto neces ici tamo... al za dobre stvari naravno ide i nagradica. Samo ne volim da ocekuju nagradu bas za sve. Da se zamo zbog nagrade trude.
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 25.10.2017 9:41:20
|
|
|
|
isidora88
|
Mi pisemo zvezdice svaki put kad je dobar, kad sakupi 5 zvezdica dobije neku sitnicu, odlazak u luna park, ili igrackicu.
|
|
RE: Kako nagraditi dete 25.10.2017 9:48:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isi, dala si mi ideju. Mojoj P najvise prija zagrljaj, poljubac i da baci pet.
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 3.3.2018 21:29:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vec su ukapirale da ako nesto ne ispostuju nece dobiti nesto sto zele
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 3.3.2018 21:42:28
|
|
|
|
mama Jo
|
J.jako voli kad je pohvalimo kad nesto lepo i dobro uradi, i kad joj kazem onako srecno bravo, jako si dobra, super si se toga setila.... bas joj se u ocima vidi kako je srecna!
|
|
RE: Kako nagraditi dete 28.4.2018 22:14:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh kod bake i deke uvek sledi nagrada posle dobrog rucka
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 28.4.2018 22:15:38
|
|
|
|
mama Jo
|
A polako smo poceli i sa - ako ne budes dobra neces dobiti trotinet/sladoled/igracku... sta da radimo, nekada jedino to upali
|
|
RE: Kako nagraditi dete 28.4.2018 22:16:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi to odavno sa tabletom radimo
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 28.4.2018 22:18:25
|
|
|
|
mama Jo
|
A sta cemo 😁
|
|
RE: Kako nagraditi dete 28.4.2018 23:09:10
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo A sta cemo 😁 Samo to upali. A nagrada zna se - kinder jaje
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 3:23:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Sad je to vec po fazama, sad je trenutno trotinet kao sto napisah. Ali u principu ne volim to da radim, iako je nekada samo tako moguce ,,smiriti" situaciju 😂
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 4:47:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Mora da postoji sistem nagrade i kazne, kako ih drugacije disciplinovati? Blage su ovo mere a delotvorne, ne padaju im mnogo tesko
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 11:15:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Sve je individualno bukvalno... nekada kazna zna da bude i kontraproduktivna....
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 11:26:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Neki psiholozi kazu da sistem nagrade-kazne i nije delotvoran na duze staze. Sto se mene tice ja isprobavam sve
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 11:32:29
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja sve, ponekad toliko pomera granicu da moram neki vid kazne, vise zabrane
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 11:34:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da ja mislim upravo to na duge staze je bezveze. Naviknu se da ako urade nesto moraj dobiti nagradu a traze sve vece i vece nagrade. Ja sam skroz protiv toga. kod mene je nagrada, bravo i ljubakanje i pohvale. A materijalno stvarno ispadam skrta prema detetu.
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 14:12:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E vala.bas. Samo traze jos i jos. Kod mene nema samo za za vece stvari.
|
|
|
|
RE: Kako nagraditi dete 29.4.2018 16:55:08
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Neki psiholozi kazu da sistem nagrade-kazne i nije delotvoran na duze staze. Sto se mene tice ja isprobavam sve Protiv sam batina, tako da nemam drugi sistem da primenim, a nekad bas pretera!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Od kada je krenuo u vrtić stalno je bolest...Kada ste roditelj i odgajate decu predškolskog i školskog uzrasta, jesenji i zimski meseci umeju da budu veoma grubi pre...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?