vanesicak
|
E Smeskic neka si nasla vremena da nam se javis, neobicno kada te nema tak dugo :) Kod nas nema nikakvih promjena, gegamo se.... Prije sam cesce stajala na vagu da vidim kile posto sam bila manja, a sada kako vidim da rastem, obicno je obidjem :)))) Salim se, tu sam na nekih + 10-11 kg, uglavnom je stomacic, i donji dio bokovi i noge, ovako gore u licu i rukama jako malo se primijeti. U ponedjeljak idem kod porodicne doktorice da mi pogleda vene, posto me one sada prilicno nerviraju i peku :( a u srijedu na kontrol kod gin. Konacno su mi javili da je nalaz gotov, ali da ga mogu podici tek 5.12. misliiiiiiim toliko sam se iznervirala oko toga, kakav je to nacin ides na tu amino... svi znamo iz kog razloga, i onda dva mjeseca cekas da ti kazu da li je ok ili ne!!!??? Ova teta sto sam se cula sa njom kaze da ne brinem i da su nalazi vjerovatno u redu, jer kad nesto nije kako treba, tada obavjestavaju mnogo ranije. Ne znam, nisam mogla da dokucim njihovu logiku i sistem, ali nema veze, rece da je u redu pa se i ja malo opustih, mada nisam ni sumnjala da nesto nije ok, ali iscekujem da vidim kojeg su pola djecica mala zivahna :) Drage nase mame svjeze, zelim vam da se sto prije oporavite od rana i gore i dole (i sise i rezovi) i da onda na miru uzivate u vasim bebacima :) Sjecam se kada sam se prikljucila na forum, ove porodilje su bile u nedjeljama kao ja sada :) Vrijeme stvarno leti :) Dobrodoslica za Dvebebe, i sto se tice kicme, mogu ti reci da je situacija ista i kod mene, ipak ti savjetujem da ustanes svakih pola sata, ako vec ne spavas, prosertas po kuci, i obavezno na bok! Mada neke specijalne pomoci nema, kao sto tvoj nik kaze dve bebe su dve bebe, pa malo se trpiti mora :) :* Meni prija kada mi MM malo masira donji dio ledja pa sve do sredine guze, ne lijeci, ali trenutno dok radi bas mi odgovara, inace masira stranu po stranu zavisi na kom boku lezim! Veliki pozdrav za sve
|