Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 2.1.2024 20:23:48
|
|
|
|
flamingos
|
Divno Joko.❤️❤️
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 2.1.2024 20:37:36
|
|
|
|
17 joka
|
Flam 💖
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 12.1.2024 19:03:29
|
|
|
|
Sladjana111
|
Ćao,htela bih da vam postavim jedno pitanje..Zanima me da li je neka ženica imala iskustva u vezi ove teme.Naime moja sestra ostala je trudna,kasni joj samo jedna dan,odradila je danas test test je pozitivan,kada je otišla na ultrazvuk doktor je rekao kako ne vidi nista u maternici...Odradila je betu,vrednost bete je : 3280,00E sad mene zanima vaše mišljenje da li mislite da je otišla na ultrazvuk prerano i da li je po vašem mišljenju ovaj beta vrednost normalan jer je doktor reko d ona nem više od 3 nedelje. Da li postoji mogućnost da je u pitanju blizanačka trudnoća.?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 13.1.2024 8:47:22
|
|
|
|
17 joka
|
Pozdrav bas nista se nije videlo na uz sa betom od 3280 ako sam dobro razumela? Nek sestra ode kod nekog drugog dr na uz da proveri malo me brine sto se nevidi bar gastaciska vrecica ili nesto pada iskljucite mogucnost i vanmatericne trudnoce itd. Sto se tice vrednosti bete nije uopste validno da ako je beta veca da su blizanci to sve zavisi i od toga kad je tacno bila oplodnja i koliko je racno trufna
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 26.1.2024 13:45:59
|
|
|
|
17 joka
|
Bili smo danas na kontroli u N. Frontu kaze dr sve je ok kontrola za 2 nedelje.Malo me buni sto niko od dr kad radi uz nemeri isto pa se nekad brinem ali ok bitno je da je sce ok danas smo 29n 4dBekane po danasnjem uz imaju 1290 i 1445.Samo sa izguramo do tih 36 +1 bila bih srecna.
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 26.1.2024 14:29:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joko, mozda ne mogu da mere zbog polozaja beba. Prepliću se. Jos malo, cekamo 8. mart 😁
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.1.2024 8:41:07
|
|
|
|
nata11
|
Joko nisam lepo ispratila. Jesi isla na donaciju sperme?
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.1.2024 11:59:31
|
|
|
|
17 joka
|
Nato , mi drugog izbora nismo imali i nikakav problem sa tim nemamo ali vidim da jebkod nas to i dalje tabu tema.Znas da smo ranije radili obostranu iako ja nikakvih problema sa JC nemam nego samo zbog mogucnosti da bebe naslede ali eto sad smo morali da biramo a da nismo opet bih isto ali eto Bog zna mozda je bas ovako trebalo biti.
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.1.2024 12:27:04
|
|
|
|
nata11
|
Podržavam u potpunosti.Kao i donaciju jc. Bitno da je sve ispalo dobro.
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 27.1.2024 13:02:42
|
|
|
|
17 joka
|
I ja nato jee uopste nije nista strasno amnogi to smatraju da jeste.Trudila sam se i trudim se i dalje u grupi koju vodim vec vise od 10g da budem podrska svima pogotovo onima u borbi i odluci za donaciju itd.Uspelo je bas onda kada sam ja bila mirnija jwr sam znala da imamo jos pokusaja onda kad su dr i mm bili sigurni da je to to a ja isla sa mislju idemo da pokusamo pa kako bog odluci i eto ubacili tri da kao bude veca sansa predhodno sve po dve blaste i nikad nije uspelo i eto primili se sva tri ostatak si ispratila .15 jc 14 embriina i 5 blasti a pretio mi hiper jer je bilo jos brdo manjih pila proteine a da stimulacija je bila minimalna ja mislila nece biti nista kad eto kad Bog odluci i sve kockice se sloze desi se 😊 pa samo da boze zdravlja fino izguramo i docekamo nase devojke
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.2.2024 16:22:36
|
|
|
|
17 joka
|
Evo mi da se zapljunemo usli danas u 32gu nedelju u 8mi mesec e tako blizu a tako dalekoNesmem ni da vam pomenem emocije , pitanja i strahovi... sta se sve vrzma po glavi u dusi u telu😊U cetvrtak idemo za bg ponovo na kontrolu uh....
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.2.2024 16:34:25
|
|
|
|
flamingos
|
Joko.❤️Pomešale se emocije.Još malo i stižu vaše bebice.❤️❤️
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.2.2024 20:52:58
|
|
|
|
Tiziana
|
Joko jos malo... Verujem da hormoni rade i da donose razlicite emocije, ali tu si, nadomak cilja. Hoces se poradjati u Bg ili u svom mestu? Ne znam odakle si..
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.2.2024 21:32:22
|
|
|
|
17 joka
|
Flam hvala ❤Tiziana jooj jos malo pa poradjacu se carskim u Frontu u bg vodi mi se kao visokorizicna trudnoca inace sam iz Cacka.
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.2.2024 0:18:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jojo ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.2.2024 19:03:01
|
|
|
|
Tiziana
|
Polako, bez straha i brige. Ja sam se 2x porodila u Frontu, zivela sam ceo zivot iza coska od bolnice tako da me vezu neke lepe uspomene, a i tebe ce. 🙂Nisam lezala na visokorizicnim trudnocama, ali moja kuma jeste, nekoliko puta. Tamo ima doktora koji su zaista vrhunski u svom poslu. Prirodno je da imas strah od nepoznatog, sve smo imale, ali tu si, samo jos malkice.. IZVORNA PORUKA: 17 joka Flam hvala ❤Tiziana jooj jos malo pa poradjacu se carskim u Frontu u bg vodi mi se kao visokorizicna trudnoca inace sam iz Cacka.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.2.2024 21:50:19
|
|
|
|
17 joka
|
Tiziana💖 nadam se da cu Front pamtiti po lepom secanju na ono sto sledi na prethodno sve zelim da nemislim.Citam i slusam ova desavanja u poslednje vreme pa me i to dodatno uzdrmalo pored svih mojih strahova i emocija.Pregmecu ja i ovo samo da smo zdravo i one budu dobro. Pokusacu da odspavam pa sutra kako bude . Javljam kako je bilo na kontroli.
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.2.2024 13:23:38
|
|
|
|
17 joka
|
Morah ovako opet me bilo izbacilo
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.2.2024 17:54:22
|
|
|
|
flamingos
|
Super Joko.Još malo i eto vaših bebica.❤️❤️
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 11:33:30
|
|
|
|
17 joka
|
Evo nas da se zapljunemo ocde pred kraj usli smo juce u 36tu tj u 9ti mesec moram priznati bilo mi je nedostizno i daleko sad dr danas na kontroli kaze ajde da izdrzimo jos oko 2 nedelje 😯🤗 bar iducu celu ja rekoh drage volje pokusacemo samo nek one budu dobro.I UZ i CTG su dobri necu ici za bg ostacu ovde i ovde cu raditi carski. Iduca kontrola u sredu ovih dana da odradim propratne analize potrebne za carski .Devojke su danas merili i po njima sad imaju 2300 i 2460gSad mi preostaje samo da kanalisem sve emocije i da molim dragog Boga da izdrzimo sto duze i da bude sve ok.
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 11:42:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Jokče, proletela mi tvoja trudnoća! Suze su mi sada krenule, tako mi je drago što si sve tako lepo i lako podnela, i što je hvala Bogu sve prošlo bez problema. Neka do kraja tako ostane, i da nam javiš lepe vesti, da ti mamika, i tvoje devojčice budete dobro, ljubim vas
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 11:43:58
|
|
|
|
flamingos
|
Joko,super.Uskoro stižu vaše bebice.Grlim te.❤️❤️
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 11:44:10
|
|
|
|
dunja RR
|
I znaš čega sam se sada set_ila, kada smo pred kraj moje trudnoće sa Savom, a bilo je to pre 10 godina, pile kafu u Beogradu E ja sam se tada osećala kao ti sada, onaj osećaj kada ne možeš da veruješ da se konačno ispunjava najveća želja, i obistinjuje dugogodišnji san, Bogu hvala
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.3.2024 11:49:06 >
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 13:39:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joko ❤️😍❤️😍❤️😍❤️
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 6.3.2024 14:50:54
|
|
|
|
17 joka
|
Flam,ike,Dunjice hvala vam na podrsci 🥰💖Dunjice dusice moja , rasplakah se i ja secam se da smo ja lesica tad bile u manjini sve divne trudnice oko nas sreca ona je posle ubrzo ispunila svoju zelju 💖💙 koliko sam se svima radovala da mi ovih 13g borbe nije tesko palo ponosna sam sto nisam odustala najvise zbog MM koji je zasluzio da bude tata i njemu dugujem sve zaista E evo naseg divnog druzenja ahaah vidi me 😅🤣
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Veljko ili Andrija?EmonaNe mozemo da se odlucimo! Veljko (
45%)
Andrija (
55%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!