*Maki* -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.8.2013 15:26:35)
|
Vik,ja sam po prirodi mršavica,od nekih 47kg koliko sam imala pre postupka dobila sam 11kg do sada otprilike,sve ide u stomak,doktor mi je rekao na poslednjem pregledu prosle nedelje da je to odlicno. Stomak mi ne izgleda ogromno,izgleda sasvim normalno,okačicu slikicu samo da se slikam,kao da nosim jednu bebu,prosto ne znam gde su ova moja dva bebica stala,plus sve ostalo :) Malo mi je tesko da se namestim nocu, ali kad zaspim spavam ko top. Prosle srede bebice su bile obe po 1 kg i 200grama,to je dobro.Kaze da mu se svidja sto su ujednacene tezine. Sada sam 30+1 :) Fino se osecam,nemam neke izrazene tegobe osim nadutost nogu sto je zbog ove vrucine,jedva cekam da prodje. Zakazan mi je pregled za 37 nedelju,meni to nekako izgleda jako optimisticno posto citam da porodjaj kod blizanackih trudnoca bude uglavnom tu od 34-37 nedelje. Ne razmisljam mnogo o tome,odmaram puno,prosetam uvece,samo da izguram sto vise :) Sad ne znam da li sam prva na redu,videcemo [sm=smiley36.gif] Kako se ti osećaš Vik? Pisite i vasa iskustva zenskice [sm=bravo.gif]
|
|
|
|