RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Dvojke, trojke, četvorke

Poruka

bulka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (29.3.2012 7:58:00)

Drage duplice, zdravo!
anajid nadam se da ce ti se u duplim trudnickim caskanjima uskoro pridruziti jos trudnica...
Kod nas je dobro, meni je sad lakse puno nego u prvom tromesecju... Bebicu sam osetila jos u sesnaestoj nedelji... Ne znamo jeli seka ili bata..
Izlazimo u setnjice, sada imamo i goste, mm tetke iz Kanade, pa i ne stizem da se javim... Moje princezice su dobile divne stvarcice, kad stignemo slikacu i postaviti... Sad smo odusevljeni pisanjem, evo i sad dok mama kucka one "crtaju"...

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (29.3.2012 11:47:41)

Super Bulka,drago mi je da ti je lakse u drugom trom.,a ja ocekujem da ce mi biti sve teze[sm=jezicek.gif]
Bilo kako bilo,nadam se samo da ce sve biti u redu do kraja i da ce sa bebicama biti sve OK.[sm=bravo.gif]

bulka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.4.2012 8:08:05)

Drage duplice!
Evo samo da vam mahnem i pozelim srecne praznike!
Nema danima nikog na duplim stranama :(

Uzivajte u svojim trudnocama i sa svojim bebicama i decicom!!!
Radujte se praznicima!!!
Veliki pozdrav za sve!!!

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.4.2012 9:59:23)

Bulka draga odavde ima samo ja da ti masem za sad.[sm=smiley13.gif]
Nema nikog koliko znam,osim mene.Ja svaki dan zavirim ali ne mogu se dopisivati sa samom sobom[sm=smiley36.gif].Evo mi te pozdravljamo,dok nam se neko ne pridruzi uskoro.[sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.4.2012 11:30:09)

hej ,hej .. komsinice duplice ![sm=smiley31.gif]
Kako ste ? I dalje ides kod dr Radetic ili si mijenjala dr?

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (7.4.2012 11:46:07)

Nisam sad mogla doci do nje,narucila sam se krajem aprila,tek tad je bilo mjesta.Do sad sam bila kod dr.Vesne Curic u Medico's.A nastavicu kod Snjezane,bas sam sa njom zadovoljna.[sm=smiley1.gif]
Inace smo super,juce bila na kontroli,bebe porasle,sve je u redu.Vise ne moram strogo da mirujem,tako da se od pon vracam na posao.[sm=smiley1.gif]

Blagoslovena -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (8.4.2012 21:22:05)

O anajid jesi ti iz BL, pošto vidim da ideš u Medico-s.....ja sam tamo išla, samo kod dr. Brankice...i zadovoljna sa njima....inace sam se porodila u BL...ako šta zanima slobodno pitaj...i ja zavirim....ali eto, ne možeš na sve strane....[sm=smiley36.gif]

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.4.2012 13:49:18)

Blagoslovena jesam.Jao bas mi je drago da ima jos neko.Ovde zive duse nema,ja sam stalno sama[sm=smiley13.gif].Hvala tti,naravno da me puno toga zanima,navracajte cesce mame i trudnice duplice![sm=smiley1.gif]

Alexis79 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (9.4.2012 13:53:05)

I ja sam tu kad stignem od silnog spavanja [sm=smiley36.gif]

bulka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (14.4.2012 8:58:32)

Drage duplice,
danima nikog nemaaaa...
Evo mi svratili da vam svima pozelimo divne i srecne praznike!!!

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (14.4.2012 10:29:00)

Hvala bulka,ja sam i dalje ovde sama[sm=smiley13.gif].Jos uvek nema nikoga,koliko znam jedino Alexis sa svojim trojkama[sm=bravo.gif]

Uglavnom i mi vama zelimo srecne praznike,da provedete u miru i veselju!

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (14.4.2012 12:35:06)

Tu smo i mi :)

Evo samo da se pohvalimo da smo juche napunili 22 meseca, i da smo presli u velike krevete [sm=bravo.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0414/ywe-DSCN22.jpg[/img]

Ana RR -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (14.4.2012 12:37:06)

Vidi njih kolike su [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a mnogo mi je smešno što im kosa ne raste isto [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (14.4.2012 12:41:17)

Ne bi verovala kolika je Sari kosa, samo joj se vetj u korenu mrsi, i nekako raste uz glavu...ne mogu da je uneredim da joj se odvoji od glave [sm=smiley36.gif] A sto je jos smesnije, Sara obozava snale i rajfove, ali joj spadaju, a Petra koja bi trebala sve to da nosi, i lepo joj stoji, ne podnosi nista na glavi...prava divljakusa [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (14.4.2012 12:56:29)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] eto koliko su različite [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bulka -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (23.4.2012 9:28:14)

Drage duplice, zdravo!!!
Po obicaju, ne stizem da kuckam...
Dve_srece_najvece opet cu naspisati DIVNE su, a sobica, krevetici, posteljinica savrseni, bas si im lep izabrala...
Malo mi je zao sto su duple strane opet opustele...
Kako god...
Mi vam svima masemo...

anajid -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (23.4.2012 20:06:51)

Hvala na poseti,ja sam ovde jedini domacin.I meni je jako zao sto ovde nema nikoga i jako je pusto.[sm=smiley13.gif]
Nadam se nekome uskoro[sm=bravo.gif]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (23.4.2012 23:12:06)

Anajid [sm=smiley31.gif]

Podsecas me na mene kad sam bila trudna...stalno sam lutala ovim temama, i pricala sama sa sobom, na kraju sam trudnocu provela sa svim ostalim simplim trudnicama [sm=smiley36.gif]

Alexis79 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (23.4.2012 23:56:53)

Dodjem i ja ponekad ovde ,ali sam uglavnom u tromesecjima.Nekako ovu temu zaboravim ,ali nista namerno [sm=smiley9.gif]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (24.4.2012 0:05:56)

Kako se ti osecash trodupla trudnice [sm=smiley1.gif]

Jel vec smisljas u glavi kako ces se organizovati kad se bebice rode? [sm=smiley1.gif]

Alexis79 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (24.4.2012 0:11:51)

Za sad dobro,muci me gorusica i mucnine jos uvek ali prolazi polako.

Moj scenario u glavi se stalno menja [sm=smiley36.gif],jer smo u potrazi za vecim stanom .
Bitno je da ce nam moja mama doci cim stignu bebice.
Oticice u penziju pa ce na neko vreme da se preseli kod nas.Sad jos uvek radi i daleko je.

Nego kako se vi snalazite sa njih dve.Jeste li imali neciju pomoc?

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (24.4.2012 0:16:13)

Mi zivimo sa svekrom i svekrvom, pa su oni uglavnom bili tu ako nesto zatreba. M je dobio 3 nedelje kad su se rodile...taman je i Sara stigla iz bolnice, pa smo uspeli da nadjemo neki ritam. Mada...najvise sam volela kad me puste samu sa njima...i sad to volim...najbolje su, i najlepse jedu i igraju se kad su same samnom, jer kad ima baba i deda, odmah izvoljevaju i kenjkaju.

Videces kako ce biti kad se porodis, ja ti iskreno zelim da ne morate ni dana da budete u inkubatoru, i da odmah idete svi zajedno kuci, jer ces tako najlakse sebi uskladiti tempo...ako se naviknes na jednu, ili dve bebe, pogubices se kad budete svi na okupu. No...sve se to dovede u red kad tad [sm=smiley1.gif]

Alexis79 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (24.4.2012 0:21:11)

Samo da sve bude u redu i u trudnoci i na porodaju pa cemo se vec nekako organizovati.
Ja sam inace control freak ,ali ovo je nesto sto ne mogu sad da kontrolisem.
Uhodacemo se vec kad svi stignemo kuci .[sm=smiley1.gif]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (24.4.2012 0:26:24)

Ma pricaj mi o tome, ja sam vec u 25-toj nedelji spremila 80% stvari za bebe, krevetici, komoda, posteljina, dobar deo garderobe, sve je bilo spremno...isto kao i spisak za apoteku. Torbe za bebu i za mene vetj u 30-toj na svom mestu [sm=smiley36.gif]

Evo i sad je spisak ispred mene jer idem ujutro u kupovinu u apoteku i po pelene i ostalo....sa sve kolicinom i cenama [sm=jezicek.gif]

Alexis79 -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (24.4.2012 0:38:04)

I ja sam takva ,stalno u nekim spiskovima.
I mi planiramo da se dobro "opremimo" pre dolaska bebica .
Jedino me nervira sto mi tako odredjene persone nabacuju da se nista ne kupuje pre nego sto dete/deca stignu u kucu jer se kao nesto ne valja [sm=smiley29.gif].
Samo me intersuje sta li misle kako posle da se sve organizuje.
Pa ja se za more organizujem kao da idemo na front [sm=smiley36.gif],od toga sta se nosi pa do izbora mesta za obilazak i znamenitosti tog podrucja.

Mislim i verujem da je sve u dobroj organizaciji i da jedino tako neke stvari mogu da funkcionisu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>