milicamezimica -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (22.3.2012 23:24:01)
|
Drage duple i "troduple" trudnice i mame, Ja sam mama šestomesečnih trojki koja redovno čita vaše razgovore (kad god joj to bebci dozvole) i volela bih da se priključim i vašoj grupi na FB... Inače, želim da ohrabrim sve multiple trudnice, posebno one kojima su prve bebe [sm=smiley36.gif] Moje su trojčice rođene prevremeno, u 30. nedelji i malkice su zahtevnije (vežbice, stalne kontrole kod dr) ali se sve može stići dobrom organizacijom i sa punooo volje i ljubavi. I mi smo bili jako uplašeni kada smo saznali da će nas biti toliko a u NS živimo sami, bake i deke su daleko, pomaže nam tetka koja je student ( [sm=bravo.gif] za tetku). Uglavnom, i nas su plašili pričama "Jao, pa kako ćete sa troje male dece, koliko to sve košta...!??!" Naravno da nije lako, ni vremenski ni finansijski (mi smo čak i podstanari...) ali odgajati troje dece je nešto zaista posebno a sve drugo je na kraju nevažno... Samo hrabro! [sm=smiley36.gif] p.s. predstavila sam se svojom pričom u temi o VTO pa ako vas bude zanimalo... KLIK
|
|
|
|