Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 13:21:01
|
|
|
|
anaili
|
Pozdrav za mame blizanaca.Može li mi neko poslati o kojoj grupi na FB-u se radi, da se uclani i buduca mama blizanaca . Ja sam u 26.nedelji trudnoće i očekujem dva dječaka. Sve je ok, osim što sam prva četiri mjeseca prepovraćala, al prošlo je i zaboravljeno...budući da smo prošli i ciklus vantjelesne oplodnje, srećom uspješno ne bojimo se više ničega Vaši savjeti mi puno znače, čitam postove redovno. Hvala svima koji su mi se javili na pp. bulki posebno , pročitala sam tvoje savjete o dojenju na forumu. Vidim da mi frka tek predstoji, ali izdržali svi pa ćemo i mi samo da sve dobro prođe i da dječaci dođu kući. Pozdrav za sve i čujemo se mi još, imaću ja još svašta da vas pitam i izvinjavam se unapred ako tema postoji na forumu, a ja nisam vidjela pa pitam ponovo Pozzz
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 13:31:42
|
|
|
|
bulka
|
anaili dobro dosla na ove duple strane...
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:23:31
|
|
|
|
Modessty
|
E pa da se i ja prijavim ovde! Veceras sam saznala da nosim dvojajcane blizance. 12 nedelja odprilike. Još sam u šoku.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:25:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Umrla sam ti sad od smeha! Neka ti je sa srećom draga!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:32:15
|
|
|
|
Maya21
|
Mod tek sad vidim! cestitam draga! prelepo!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:35:35
|
|
|
|
Modessty
|
I ja se iskidala od smeha kad mi dr reko! A on se uplašio da se ne onesvestim kad mi kaže Hvala Maya
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:36:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa kako tek sad da su videli? Kako se nije videlo na prethodnom UZ?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:37:45
|
|
|
|
vonavoj
|
modessty,cestitam!! divna vest!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:41:07
|
|
|
|
Modessty
|
na prvom uz rečeno da je posteljica na zadnjem zidu. Na drugom uz da je na prednjem zidu. I ja baš razmišljam kako se bre to pomera čas tamo čas ovamo! A ono dr gledao dve različite bebe I evo sad se lepo vidi kako je jedno napred a drugo pozadi i kako mlataraju ručicama i nogicama
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Piši, kako se osećaš? Šta ti prolazi kroz glavu? Šta kaže muž?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:42:22
|
|
|
|
Modessty
|
Molim vas da mi pošaljete uputstvo za "upotrebu" blizanaca! Ja sam presrećna i prestravljena u isto vreme!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:44:59
|
|
|
|
vonavoj
|
mod,ja sam jedna od dvojajcanih bliznakinja ...samo da ti kazem,puno srece i strpljenja!! kako dobra fora,jedno napred drugo nazad,.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:46:54
|
|
|
|
Modessty
|
Znate da me stiglo sve tek kad sam došla kući! A sad mi svakojake misli prolaze kroz glavu. Presrećni smo i mm i ja. Jaoooo treba da se poradjam ponovo i to duplo! auuuu! umreću od straha
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 23:19:15
|
|
|
|
isidora88
|
jao mod cestitam,bas si slatka tako zbunjena neka je sa srecom
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 8:25:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam mod, divne vesti
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 8:44:33
|
|
|
|
bulka
|
Modessty cestitam, divne, divne novosti, dupla sreca i blagoslov... Zelim ti lepu trudnocu! Donekle smo u slicnoj prici, ja imam dve devojcice i sad cekam trecu bebu, kod tebe obrnuto, ali ce biti skoro ista razlika medju decicom... I mene je vest da nosim blizance pogodila kao grom iz vedra neba, na prvom uz samo potvrdjena trudnoca, na drugom iznenadjenje blizanci... Isto su bebe imale svaka svoju posteljicu i plodovu vodu i to je najbolja opcija...
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 8:54:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Čestitam, Mod! Ne mogu ni da zamislim kako se osećaš!
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 9:10:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod, čestitam i opdvde! Bulka, tek sad vidim da će cure dobiti batu ili seku!!! Čestitaaaam!!!!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 9:46:18
|
|
|
|
bulka
|
gae_gr hvala ti!!! vanesicak mislimo na vas i danas! Sto napisa Blagoslovena, mozda dobijes najnajlepsi poklon za 8.mart!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 8:24:55
|
|
|
|
Blagoslovena
|
Bulka, Vanesičak se javila...još čeka...u nedelju puni 38 nedelja, pa ako do tada ne bude prirodni porođaj, razmotriće i opciju carskog u ponedeljak ili utorak...znaš kakvi su doktori, samo kalkulišu....ostalo je da križamo dane u kalendaru i čekamo još malo... Vanesičak je smorena od svega, ali se opet dobro drži.....i dalje navijamo
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 8:26:42
|
|
|
|
Blagoslovena
|
I da zaboravih poželjeti dobrodošlicu svim novim trudnicama duplicama uz želju za lijepu i normalnu trudnoću....
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 11:37:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Modessty mi je sada poslala sms, od juče je u bolnici zbog krvarenja koje sada već malo smirilo. Bebci su ok. Kaže, možda danas uspe da se javi na RR.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 11:39:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Jao tek sad vidim,toliko je cekala crtice i sad duple svaka cast Mod
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 11:42:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek` vam je sa srecom
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 10.3.2012 12:40:08
|
|
|
|
Modessty
|
Drage moje evo konacno da se javim. U bolnici sam zbog krvarenja. Bebci su za sada dobri. Na uz se vidi krvarenje ali pojma nemaju odakle izasto. Gledao moj dr i grlic i kaze cvrst i malo skracen ali nije za serklaz. Pijem utrogestan od 200 i svakog treceg dana primam in. Depopogesterona. Doneo mi mm mali tablet pa sadd nabadam slovca i kradem bolnicku mrezu Nadam se da cu izgurati ovu trudnocu do kraja. Bio mi Danilo i bas smo se izgrlili i izljubili. Mnog mi nedostaje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Lepse ime?Pretty78Koje ime Vam je lepše, ne mozemo da se odlučimo izneđu ova dvaDavid (
63%)
Damjan (
37%)
Ukupan broj glasova: 171Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!