vanesicak -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (6.2.2012 12:53:01)
|
Pozdrav za sve! Smeskic procitala sam tamo kako je kod tebe, budi pozitivna, nije to nista toliko strasno, a opet u bolnici si, prate bebice, bice to sve ok. Ja se smaram, teska sam, slabo spavam, nista mi se neda. Neke stvarcice sam pripremila, a ovaj snijeg zeznuo pa nismo uspjeli urediti sobu. Bebice su jos uvijek jako aktivne, trebala sam na kontrolu u prosli cetvrtak, ali nisam uspjela da se uganjam sa doktorom, idem sad u ovaj. Vidjecemo sta on kaze, inace, doktor je toliko opusten, po njemu je sve super. Ne predlaze nikakve pretrage dodatne. Tako da kad citam ovdje koliko su doktori predostrozni, ucini mi se da je moj malo previse opusten, a i ja sa njim onda... Cuvaj se ljubim te, i javi nam sta se desava, citacu ja i tamo na onoj temi. Dvebebe, nadam se da je i kod tebe sve ok, sarni nam koju recenicu! Bulka kako si? Da li si bila kod doktora? CMOKS Pozdrav i za ove svjeze mame, nadam se da se djecica oporavljaju poslije tih malih zahvata. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|