Blagoslovena -> RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo (31.12.2011 14:53:00)
|
SREĆNA NOVA 2012. GODINA I OD NAS TROJE[sm=sloncek.gif] Vjerujem da novim mamikama, kao i meni samoj ova 2011 godina će ostati u najljepšem sjećanju, meni je svakako jedna od najljepših godina i sva u znaku mojih sinova[sm=bravo.gif] Dječaci su dobro,večeras smo sa tatom ispred tv i okićene jelke, pod koju sam stavila prvi poklon za Novu godinu...predivni veliki ram za slike koji se zove moja prva godina i u koji se slažu sličice iz svakog mjeseca života, do godine dana......preslatko Kupili smo i predivne stikere sa djeda mrazom koju smo nalijepili na našu komodicu za previjanje, kao i novogodišnu kapicu za bebe, pa ćemo se slikati.......joj, ja sam pravo djete, mene sve to uveseljava[sm=smiley36.gif] Nadam se samo da ćemo dočekati ponoć, jer ja navikla sa njima spavati oko 21:00, ali kako lupaju ove petarde, teško ćemo biti mirni.... Jutros je i Aleksej plakao, izgleda sada njega muce grcevi, taman se brat primirio, on poceo...nadam se da ce noc biti mirna.... Ljubim vas sve i želim vam da budete zdravi i veseli....
|
|
|
|