bulka
|
Blagoslovena rastu vasi decaci... Da se brzo rese te prehlade zelimo im! Dvebebe gde si u bolnici u kom gradu? Ne sikiraj se, bolje, ako vec mora tako, da doktori prate tvoje stanje i kako su bebice... mamaviki sam ocekivala ovih dana da se javi... Kod nas istovremeno i sve novo i sve isto... Velike devojcice. Puno novih reci i igara! Nemam puno vremena a nikako da napisem sta nam se desilo prosle sedmice... Dok sam oblacila Sofi posle kupanja ona se igrala sa igrackicom nekom malenom bebicom, dobile te bebice u paketicu, i tako dok je lezala sklizne joj i zaglavi se u grlu i ona pocne da se davi, ne mogu ni da opisem koliki strah i ona najgora misao, okrenuli smo je naopako i pokusavali da izbaci tu igracku, u panici nismo ni primetili da joj je ispala iz usta, vec smo mislili da je progutala i hitno je odveli kod doktora, pregledali je, da ostane u bolnici dok ne iskaki, tata se vrati kuci da pokusa da nadje ostale tri i tu cetvrtu da li je ispala i bila je na podu u sobi, posto je tepih i igrackice okolo u panici nismo videli... Ne znam da li mogu sebe da krivim za toliku dozu panike, verujte mi mamice toliki strah je bio. Bogu hvala da je sve dobro bilo, koliko se i ona bila uplasila nista nije ni pricla ni palakala dok su je pregledali, a od gusenja joj bili popucali kapilari oko ociju, ali evo i to prolazi... To je bilo sredinom prosle sedmice, i sad za Bozic pojavi joj se jak ojed, bar ja mislim da je ojed, nikad nisu ni imale tih problema, a bukvalno nista i ne koristimo, pavlovicevu nekad uvece, a nekad ni to.. I sad ovo se siri, ja sinoc odem s njom do decjeg doktora, ako ne racunam ovaj predhodni put kad smo mislili da je progutala igracku, nemamo izabranog lekara, preporucili su mi jednu pitam kaze onane prima vise ni svoje pacijente, kaze na salteru hocete kod dr Lenke, hajde, cekam, izadje dete sto je bilo kod nje, inema niko vise ona ne proziva, ustvari bila je izaslana druga vrata, i kad se vratila ugasi svetlo, 18h, i kaze ne primam vise, premestili su vas kod druge doktorke, tj neke trece koje uopste nema u kancelariji, a masa dece ceka, posto samo ona jos prima, ja uzmem knjizicu i vratim se kuci, danas moram ici ponovo... I samo da vam kazem da se molimo da su nam deca uvek zdrava, jer nema danas ni doktora koji zasluzuju tu titulu, ili sam ih ja jako malo srela... Eto. Nabrzinu napisah, pa ne zamerite na nepravopisu...
|