Torbica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja predlazem da joj placamo stan, posto joj je mala penzija, a mi možemo, ali mm nema srca da joj to predlozi. Niko srećan, niko zadovoljan. Moram primjeniti taktiku ove treće snajke koju ne posjećuje, biti zlo, pa se tada gospodja možda izjasni šta planira. A ima srca da ti patis i zderes se? Izvini, ali kao i svako od nas mora da donese zrelu odluku, ko mu je vazniji? Mora. I to ne znaci da to resenje bude izbacivanje, naopakoooo, ne, kulturno i lepo - mi zelimo nas mir, tebi zelimo tvoj mir, za dobrobit svih. Ako on ne moze da presece, onda imate ozbiljan problem. Drzim fige i navijam da resite tj da on presece.. JA? Ja sam katastrofa, priznajem, nikad nismo ziveli ni sa mojom ni sa njegovom... Moja je bivala tu kad se porodim, pa za babine, a njegova najduze 10-tak dana. Moja je sad za raspust bila da klinci ne idu u vrtic i eno je u svom stancicu dole sa svojim kupatilom, hocu da kazem nijedno vece nije sedela sa nama...Pritom smo u kuci gde realno moze da bude jos dve porodice. Ja sam otvoreno rekla a i mm njima - ako neko dodje, mi ododsmo. Daleko bilo, da je potreba, neko bolestan, tog momenta neka dodje, naravno, pa ljudi smo. Zato smo tu. I duzni smo da pomognemo. Ali ovako, kad je sve u redu, svako svoga mira.... Srecno draga Jabudic
< Poruku je uredio Torbica -- 11.1.2015 14:23:04 >