Peace* -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (3.12.2014 10:48:35)
|
[sm=bravo.gif] Lu Ja sam obožavana od strane sveki i njene mame. Prosto nađem vremena da nazovem na koji minut, i ako me sveki nervira, ja kažem da moram da idem jer deca prave čuda, čak i ako sede mirno. [sm=smiley1.gif] Ali nazovem, saslušam, raspitam se o stvarima koje znam da njoj znače. Raspitam se šta je bilo kod dr, nedavno je nosila holter. Raspitam se kako napreduje kuhinja koju renovira. Njoj znači, a meni nije teško. Ni njoj nije teško da dođe da čuva decu kad god zovem. Ako kažem da bi L jeo one kolače što je pravila, ona sedne u bus i iz grada ode na Paragovo po kolače i vrati se. Dakle, kako onda ja da budem skot? Ne mogu i ne želim. Bili smo nedavno familijarno na nekoj svadbi, baba (svekrvina mama) je sedela, matora žena, ne može baš đuskati, ja sam u povratku iz wc prišla da vidim treba li joj šta. U oblake me diže da sam joj jedina prišla od mladih na svadbi. Ne znam, meni se to učinilo ispravnim u tom momentu, a trajalo je 2 min. Mislim da treba saslušati šta imaju da kažu. U tom momentu možda zvuči besmisleno, ali ko zna, za koju godinu ti može baš to zatrebati. Klimneš glavom, brzo smisliš razlog zašto ne tako (ako već nećeš tako), i kažeš da ćete neki sledeći put tako, a sada ovako kako ti kažeš zbog toga i toga.
|
|
|
|