mirkam
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Npr, ona se u razgovoru isključivo njemu, svom sinu, obraća, kao da ja nisam prisutna. Pokušala sam u početku da joj stavim do znanja da o nekim stvarima može i samnom da razgovara, ili da i meni kaže nešto, npr, idemo u Tempo, ja sedim sa njom a ona kaže sledeće "kad odeš gore kaži Ivanu da siđe". Posle mi on kaže da mu je ona rekla da i njoj kupimo to i to u Tempu. Džaba, sa nekim ljudima se jednostavno ne može. Identicno! Peace, ne zovem je jer, opet od kad se M rodio, ne zove ni ona mene. Ranije smo se cujale svako jutro, nekada je ona zvala, nekada ja,ali bukvalno svako jutro. Sada zove samo sina jedno puta na dan, i dolazi samo popodne kad mm dodje s posla. Ujutro kad smo M i ja sami nikada. Pokusala sam da joj kazem, da dodje nekada i ujutro kad smo nad dvoje sami pa da ona i ja popijemo po kaficu i tako to, salila se kao u smislu "ne plasi se necu ti ja nista kad mm nije kuci, pa ranije si dolazila", a ona mi samo kaze " a kad cu od obaveza" ..ne znma samo kojih, zena radi dva puta sedmicno posata Popodne kad dodje (a dodje svaki dan), samo se mm obraca i mene pita kako mi je mama jel se javljala. Kad kuva, zove njega da mu kaze da svrati s posla na rucak, a ja sam recimo vec skuvala za taj dan. Kad treba da nam dodju gosti (ona pravi extra kiflice), zove mm da pita treba li nam. Pa jbt nije on domacica, nece on stavljati gostima.. Ma ima jos hiljadu stvari. Ali eto ja cutim.... Olga,nikada ja nebih upotrijebila teske rijeci, prosto nisam tako vaspitana, a postujem starije, narocito roditelje svog supruga, ali voljela bih nekada da joj kazem eto recimo za te igracke, nesto banalno sto mi smeta, ali mm ne dozvoljava i kraj. A ja naravno necu da se s njim svadjam oko nje. I tako...ma proci ce, sve ce biti super znam
|