Verolina -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (1.7.2014 23:02:14)
|
Ijjjjjjjjjjaoj, kad spomenu sirtaki.... Pred bratovu svadbu sam insistirala da Milos nauci da plese becki valcer jer je to bio njihov prvi ples. Pustim ti ja muziku i krece sou...Kuca ti svekrva na vrata i pita sta mi to pustamo sat i po vremena uzastopno. I kaze ti njoj moj muz, a sve da bi mene zaje*avao:"Vidis mama kako me muci. Tera me da plesem valcer, a ja sam umoran. Hoce da budem nobles". I tek ce ti moja svekrva:"Da joj budes noblica, a! Treba da budes ko ona njena familija sto plese i cmace zene i devojke". Ovaj moj se sakrio njoj iza ledja i crce od smeha. Mislim, noblica....Ja kad nisam pala. To cmakanje je bilo na racun mojih muskih clanova familije, koji su sticajem okolnosti kulturni i pazljivi prema zenama. Od mog brata je moj muz naucio da se zenama valja kupiti cvece kad osetis u nekom momentu da su ti jako bitne. Njico, nekada su mene njene reci jako povredjivale, ali sam posle dugo godina nasla nacin da se borim sa njom-humorom. A ona ga ne razume i ne moze da ga podnese. I sad mene to zabavlja. Sa njom ne mozes drukcije-ako vezes kosu bolje da si pustila, ako pustis, bolje da si vezala pola, ako vezes pola bolje da si vezala celu, ako je uvijes bolje da ti je ravna, ako ti je ravna, lokne ti po njoj najbolje stoje, ako je poluuvijena, onda si joj cupava. Da sam starija bilo bi sto sam starija, posto sam dosta mladja, ni to ne odgovara, te zasto sam iz Srema ne iz Macve, pa zasto mi je mama mlada, pa pa pa...i u nedogled. Ako me kapiras....
|
|
|
|