ivaMark -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio) (24.10.2013 13:15:48)
|
Moja svekrva retko dolazi kod nas, stalno ima neke izgovore i opravdanja... I po mesec dana ne vidi bebu a na 6km od nas zivi. Juce dodje ona a beba i ja bile napolju i ona odmah za dete se hvata, "Izvinte, operite ruke.." Jos iz dz dolazi.. Pa jos pita da li sme obuvena da udje a ja joj kazem: "Onaj ko riba moze da ulazi obuven" [sm=hudicek1.gif] Dosla je inace na kafu. Uzima ona bebu i lepo joj kazem-nemojte u setnju sa njom, treba da jede sada a i onako smo celo jutro van. Udjemo mm i ja unutra da skuvamo kafu a ona zena otisla sa detetom, nema jeeee... Proslo je par minuta-nema ih, prodje i pola sata-nema ih, mene nervoza uhvatila, znam da treba da coka beba kad evo su, cujem ih. Donosi mi je mm i vidim da je plakala. Pitam svekrvu: "Da li je plakala?" "Pa jeste maloooo" ... Uzmem bebu i ona JECA, nikada nije to radila, nikada nije toliko plakala da JECA posle toga... p o l u d e l a sam .... I rekla sam joj: "Ako kazemo da je ne vodis, nemoj da je vodis... Vidis da dete jeca.... Ruke su mi se tresle... Jos je cujem kako kaze ona mm: "Pa nema veze, neka place malo" Jooooj, kako sam bila besna... Prosli put kada je bila isto je uzela bebu i otisla sa njom, vozala je u kolicima i beba se ukakila i rasplakala ali nije jecala posle toga... Naravno da nema sanse da zameni pelenu, odmah meni u ruke. Rekla sam: sledeci put kada dodje ima da sedi ovde sa nama a ne da voda bebu, mi je setamo dovoljno. Neka je voza po dvoristu [sm=lev.gif] UUUUhhhhh....
|
|
|
|