jovana j -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (7.11.2011 11:55:30)
|
Moja i ja smo daleko, sva sreca... samo preko skajpa je gledam, i ona mene, nas. I naravno sve zna, sve zna za malog, i to obavezno kad ih mm zove, mi sednemo zajedno pred kameru, jasno, ja uglavnom drzim bebicu, on telefon (jer se s njega javljamo), i svekrva ako je sama redovno mi ni zdravo ne kaze, naravno ni ne pita me ni kako sam, nista, i iskljucivo prica samo sa svojim sinom. Dok svekar ako je tu kaze lepo zdravo, pita nas oboje kako smo, kako sam ja... Jos je ta zena onako skroz u svojim tripovima, stalno joj nesto fali, jadna ona, uvek sakata, bolesna, sada joj cupali nokat bio bolestan... ma ludnica , a ima 49god. Sta ce biti za 10-15? [sm=smiley3.gif] I sada treba prvi put da dodju ovde kod nas, 31.decembra uvece i ostace 2 nedelje i ona biser kaze kako ce ona da cuva bebu kuci, a mi mozemo da idemo gde hocemo. Mi joj kazemo kako mi svugde idemo sa bebom, i ona kao pa hladno je... O Boze... A bisere ima isto... kad smo u aprilu bili dole kod njih na nedelju dana, muz otisao ujutru rano sa deverom do Bugarske (oni su u Makedoniji blizu granice sa Bugarskom i Grckom), tipa u 6 ujutru, ja sam tada bila trudna, i ja taman zaspala, kad svekrva u 6:20 ujutru upada u sobu i veoma glasno me pita koju cu boju bebi posteljine prica sa tetkom preko telefona, pa da ova javi krojacici [sm=smiley29.gif] Kad je tada nisam nokautirala necu nikad, uzas jedan. Rekla sam mm posle, mislim nije ok, i sta, crkla bi krojacica da u 6 ujutru ne sazna boju posteljine...[sm=hudicek1.gif] Uzas... I mm se slozio da je to bilo bezveze sto je uradila (ja mislim namerno bezveze), i hteo je da joj kaze, mada sam ja insistirala da ako ce joj neko reci to cu biti ja. I nisam joj nista rekla jer se nije ponavljalo. Da se ponovilo, i ako se nekad ponovi, reci cu joj otvoreno. A da, i te nedelje kad smo otisli kuci, bas je nedelja bila, 24.april, mom muzicu rodjendan (na taj dan pao je i uskrs ove god), i oni njemu nista za rodjendan nisu dali, bukvalno nista. I sada ce njegovom bratu starijem rodjendan evo za koji dan, i pricamo mi sa njima na skajpu sinoc i on ih pita sta su kupili ovom jel za rodjendan, i oni kao farmerke! [sm=smiley21.gif] Posle kasnije, kazem ja njemu ''jel to tvoji roditelji poklanjaju po zasluzi'' , on kao da izgleda... joj, bilo mi ga zao, uzas.
|
|
|
|