Anoniman -> RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio) (25.10.2011 15:56:18)
|
Najbolje što mogu da kažem o mojoj je da živi u drugoj državi... Sada je tu, ovo je treći dan kako je došla, pri tom spava kod zaove, samo preko dana dođe kod nas ali ja već imam želju da uzmem dete i zbrišem u šumu. I jedva čekam da joj vidim leđa... Pametuje po ceo dan, prosipa jeftinu filozofiju a da pri tom često ne možete ni da povežete šta je rekla... O svemu ima mišljenje, stalno priča kako će ona ovo ili ono i na jeziku zida kule i gradove a onda ćorak... Kad smo se venčavali, moji su hteli sve da plate, ona se prsila ne, ne, nipošto, ona će, onda moji nudili da daju pola ona neće ni da čuje. I platila je al zato me sad udavi i dan danas priča o tome koliko je ona para dala za svadbu, priselo mi odavno. Da napomenem da je svadba bila ručak za najužu porodicu, sve ukupno 30 ljudi i dala je 900 evra sa sve muzikom. A moja mama koja je u naš stan uložila 10 000 evra da bismo ga sredili nikad reč nije rekla ni mm ni meni. Pri tom je to stan u kome je mm odrastao (veliki stan je podeljen na 2 manja i jedan je naš a drugi zaovin) i koji se još uvek vodi na njegovog oca. Kad je dolazila pred kraj moje trudnoće, pričala je kako će ona ovo kad dođe pa će ono, ma žena napričala silne bajke šta će sve da uradi da nam pomogne da sredimo stan za bebin dolazak. Onda je došla, posedela jedno popodne i otišla kod brata i snaje da im pomogne da spreme slavu. Preče je da se bratu pomogne da spremi slavu koju sprema svake godine nego sinu da pomogne da opremi stan da ima gde da dovede dete iz porodilišta... Kad je prvi put došla posle porođaja (Nevena imala mesec i po), bila dva dana, još mi kao tempirali krštenje da bude i ona tu. Bila, jedan dan je bila par sati a drugi bilo krštenje, na koje mi nismo nikog hteli sa strane da zovemo nego samo mi i babe i dede, a ona zvala svoju rodbinu bez da nas pita ili da nam bilo šta kaže i sa kojom je provela ceo dan kod moje zaove, ušla dva puta kod nas da se slika sa detetom i otišla sa rodbinom u selo odakle se vratila za Nemačku. Sad je opet došla. I sve više mi je jasno zašto ju je bivša devojka mm sa kojom je živeo izbacila iz kuće i nije joj dala da dolazi... Prekosutra ide da ostatak odmora provede kod brata i snaje a ja ne mogu da dočekam da mi svane taj četvrtak...
|
|
|
|