Shishica -> RE: Kakav vam je komšiluk? (23.6.2009 17:25:19)
|
Idi bre, ne znas ti sta je muka! Imamo dvojnu kucu sa jednom babom s kojom smo godinama pili kafu, odjednom je posasavila, pocela da pije lekove iste iz dve kutije - dupla doza, dolazila da nas nocu pita zasto daljinski ne radi, a u ruci joj telefon. Neko vreme smo je trpeli i na kraju se grdno posvadjali.. Vikala je da joj vratimo njene stvari [sm=zmeden.gif] bacala nam u dvoriste svasta, vika dreka.. Gleda kroz prozor i vidi kola mog verenika i vice eno doso jebac. Optuzuje nas da joj nocu dolazimo i krademo i trazi nazad njene gace, haljine i kojesta. Prividjaju joj se ljudi nocu (mi), vice nam djubrad, kurve,... svasta, kad god nas vidi, ne mozemo ni u dvoriste da izadjemo na miru! I to nije nista, to je samo ukratko! CISTO ZLO!!! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Pre nas je direktno napadala, pokusali smo i lepim, ali nista. Samo skuplja macke oko sebe, cisti sa metlom sa tri crne trake kao prava vestica. Na dan kad mi je mama otisla u bolnicu bila sam jako nervozna, a nju cujem kroz prozor kako psuje sve nas, gundja li gundja, to mi prelilo casu i posle ko zna koliko da joj se nisam obracala ja joj viknem:"Sotono, kad ces vise da utihnes!!??" Ima samo cerku koja joj dodje jednom godisnje i ne veruje nikome kad joj kazu da joj je mama za dom. Ta je jos gora... Eto moj komsiluk [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|