lesli -> RE: Kakav vam je komšiluk? (22.1.2019 13:25:10)
|
Oh prava tema za mene 😁 Sa komsijama od iznad ne razgovaramo vise. Poplavili su nam stan jedno 4-5 puta. Na stecu, samo jednom je bilo da je morala da se skida kuhinja i budji iza. Naime zapusio im se odvod od sudopere i oni su to tako gledali dok se nama kuhinja nije napunila vodom, da bi rekli mi smo to videli da je zapuseno ali ta voda polako otekne. Curilo je nama u stan kroz neke spojeve cevi. Ostalo smo prosli sa manjom ili vecom flekom na plafonu. Dalje tresu prljave krpe, mrve, tepihe, zalivaju zardinjere sa cvecem, bacaju pocupano cvece preko terase, ljuske od jaja, blistere od lekova itd. Takodje, imaju i macku i jednom smo nasli izmet na nasem simsu a drugi put brdo dlaka (macijih, nadam se 😂). O ciscenju stana u sitne sate da ne pricam. Pricali smo, tj. mm uglavnom. Nije pomoglo. Pozvala sam komunalnu inspekciju i oni ih opomenuli. Od tada su se malo smirili... A ovi ispod su kupili stan, renoviraju ga vec mesecima i ne deluje da se kraj nazire kao da prave Skadar na Bojani. Burgijaju i lupaju u vreme kucnog reda, u par navrata cak i nakon 22. Neko im lupao u radijatore, ali se pitam sto im ne pozvase (komunalnu) policiju?
|
|
|
|