Misha i Ljisha -> RE: Kakav vam je komšiluk? (20.11.2017 11:25:26)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha znam da ce mnoge reci da ja ustvari nemam komsiluk jer su mi svi preko njive[sm=jezicek.gif] ali iskreno moj komsiluk je sjajan. Ja kazem kod nas jos uvek vazi komsija pa Bog. Zimi kad smo zavejani, jedni druge odglavljujemo, cistimo zajedno, posudjujemo kafe i ostale namirnice ako ne mozemo da odemo do prodavnice, kartamo se, pravimo palacinke, leti razmenjujemo povrce i voce, veceramo zajedno, rostiljamo, pravimo kotlice, mesimo hleb zimi za komsije, tuzakamo se jedni drugima[sm=smiley36.gif], pomazemo oko nekih poslova, komsike su mi cele prosle zime lozile vatru kad sam se vratila iz porodilista, ma one su mi i usisavale, mali komsija mi x puta pricuvao Dunju dok ja nesto poradim i td. stvarno kad cujem ljude koji zive u gradu u zgradi kakve komsije imaju nikad se ne bih preselila u grad iako je zivot s jedne strane u gradu mnogo laksi. a ovo je moj bivsi komsiluk i dalje su besprekorni, iako su seljaci na salasima oni su gospoda za ovaj novi komsiluk [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|