RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Maraj -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (29.3.2018 13:12:38)

Predaje se na opstini gde ti je poslodavac
Ja sam tako pre 2 god

Dragce86 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (29.3.2018 13:16:51)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Predaje se na opstini gde ti je poslodavac
Ja sam tako pre 2 god

Draga Maraj, tako je bilo pre, ja sam nova i sveza u ovom, evo danas produzih drugi put na komisiji koja mi je na mestu prebivalista - Beograd...

Mici1607 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (4.4.2018 12:09:34)

Drage mame,
Da li mozete da mi kazete gde se odrzava komisija na Novom Beogradu.
Idem sledeceg cetvrtka ali od bebe nisam cula gde je tacno.
Unapred hvala [sm=smiley1.gif]

TakiLakijeva mama -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (4.4.2018 13:58:13)

Devojke molim za pomoc 😫😫 porodiljsko mi istice 07.07.2018, ako sam dobro shvatila u 27. Marta podnosim 07.06.2018 papire, ali me brine jer je moja zdravstvena overena do 31.06.2018. Hoce li to biti problem i ako jeste kako resiti to? [sm=zmeden.gif] ima li neka skoro iskustvo sa komisijom na vracaru? Hvala vam zene drage unapred[sm=zz_inlove.gif]

Dragce86 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (4.4.2018 14:08:57)

Nece biti problem, Taki, bitno je da je overena pre podnosenja dokumentacije, a Vama je ceo taj mesec overena, na komisiji kad izadjete to ne traze vec overenu knjizicu deteta :) Srecno! Ne znam kakva je na Vracaru, ali verujem da ce Vam se javiti neka mama i sa tom informacijom :)

Uspavana -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (6.4.2018 20:06:42)

IZVORNA PORUKA: Mici1607

Drage mame,
Unapred hvala [sm=smiley1

Nama su rekli da je komisija u DZ u bloku 44...to nam je rekla sestra kada smo bili na poslednjoj kontroli...

Molim te mozes li mi reci kada ste podneli dokumentaciju u 27.marta i posle koliko su pozvali.....mi cekamo poziv, a istice mi bolovanje 20/4...

Mici1607 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (8.4.2018 22:27:00)

Predala sam 13.3. i pozvali su me nakon 10 dana. Zakazali su mi dva dana pre isteka bolovanja. Hvala na odgovoru.
IZVORNA PORUKA: Uspavana

IZVORNA PORUKA: Mici1607

Drage mame,
Unapred hvala [sm=smiley1

Nama su rekli da je komisija u DZ u bloku 44...to nam je rekla sestra kada smo bili na poslednjoj kontroli...

Molim te mozes li mi reci kada ste podneli dokumentaciju u 27.marta i posle koliko su pozvali.....mi cekamo poziv, a istice mi bolovanje 20/4...

Gaga.L.V. -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 10:28:00)

Pozdrav,ja sam predala papire 30.3 još me nisu pozvali,da li neko zna kojim danima zovu na komisiju u pitanju je N.Bgd.?

Mici1607 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 15:33:34)

Bila je sreda oko 15h kada su mene zvali.

Uspavana -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 15:42:04)

Mici1607
Molim te možeš li mi reći kako ste prošli na komisiji, da li je komisija gledala da li beba puzi, stoji?
Koliko je sve trajalo i da li su tražili rešenje iz firme kojim je utvrđeno lada istice bolovanje i kada si u obavezi da se veatiš na posao?
Hvala unapred

Uspavana -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 15:46:17)

Ja sam danas zvala Centar za socijalnu zaštintu jer nas i daje nisu zvali a predali smo 27/3 dokumentaciju. Rekli su mi da je dokumentacija poslata i da ce nas zvati za naredni cetvrtak, s obzirom da je komisija na NBg cetvrtkom. Ako nas ne budu zvali da pozovem DZ NBg pedijatriju od utorka/srede da proverim...

Mici1607 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 17:01:18)

Bile danas i dobile 3 meseca. Gledaju da li puzi i kako stoji. Moja cerka ne puzi i ne hoda pa smo zato dobili 3 meseca i rekli su nam ponovo da dodjemo kad istekne bolovanje. Zvace te sigurno ovih dana jer su te zakacili praznici pa mozda se zato oduzilo. Inace traje 5 minuta i nemoj da se zbunis ako vidis guzvu jer svima zakazuju u isto vreme i prozivaju u zavisnosti kako je ko predao knjizicu. Srecno.

Uspavana -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 17:20:50)

Super. Hvala puno za info. Verujem i ja da je sve zbog praznika ali svakako sledeci cetvrtak je poslednji dan pa ako ne pozovu do utorka zvacu ja Daz.
Izvini imam jos jedno pitanje, u koliko ste trebale biti u DZ?
Hvala ti jos jednom.
Uzivajte devojke u daljem druzenju i lepom vremenu to puno znaci ☺️

Gaga.L.V. -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 18:01:10)

Hvala puno na odgovoru.Moja drugarica je zvala danas jer radi u dz.n bgd. Takodje su joj rekli da je u pitanju velika gužva,da će najvjerovatnije pozvati za sledeci četvrtak. Meni je isto sled.cetvrtak poslednji dan. Jer 23.4 mi ističe porodiljsko.😏😏😏

Mici1607 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (12.4.2018 20:15:23)

10 minuta pre zakazanog, nema potrebe ranije da dolaziti. Javi sta su ti rekli.

Mici1607 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (16.4.2018 18:42:02)

Dragi mame, da li moze pomoc?
Sta se nosi od papira u 27. marta nakon produzenja porodiljskog bolovanja?
Hvala

Gaga.L.V. -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (17.4.2018 17:56:48)

Mene su juce zvali za četvrtak.[sm=bravo.gif]
Od papira,imate da skinete online zahtev,na njemu vam piše sta treba. U principu popunite zahtev,f.k izvestaja od lekara specijaliste,f.k zdravstvene knjižice ili očitane ako je nova. F.kopija posljednjeg izvestaja o stanju deteta. Meni su rekli da ne sme biti stariji od mesec dana. To je to [sm=smiley1.gif]

Gaga.L.V. -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (17.4.2018 17:59:19)

Izvinjavam se sad sam videla da ste pitali za posle produženja, ja mislim da se to u firmu nosi i da poslodavac to regulise.
Tako je kod nas u firmi.

Uspavana -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (17.4.2018 17:59:26)

Ja sam mislila da kada se produzi bolovanje doznake koje se dobiju od pedijatra se nose u firmu, a posle poslodavac sve obavlja.
J mene su juce zvali za cetvrtak, sad se nadamo produzenju ☺️

Gaga.L.V. -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (17.4.2018 18:02:12)

Onda se mi i vidimo tamo [sm=smiley36.gif] nadamo se tom produženju,jer nam je bas potrebno [sm=smiley13.gif]

Mici1607 -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (17.4.2018 19:39:19)

Poslodavac sve zavrsava. Nosila sam danas doznake i izvestaj sa komisije pa su mi rekli. Hvala mame i nadam se da ce i vama produziti bar jos jedno tri meseca. Srecno

Anck Su Nmaun -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (19.4.2018 8:49:40)

Ja imam citav godisnji za ovu godinu koji ne zelim sad da koristim. Probacu da ga prebacim za Jun kad idemo na more. A bas ako ova nova sefita ne bude htela onda cu morati i sad i opet u Junu na godisnji..ne znam gde je logika al sta da joj radim [sm=smiley13.gif]

Uspavana -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (19.4.2018 18:17:42)

Mi smo danas bili na komisiji, ista situacija je nit bebac puzi nit hoda, cak ni ne stoji, dobili smo 3 meseca i mozemo ponovo da izadjemo nakon isteka. [sm=bravo.gif]
Sad da uzivamo u lepom vremenu

ivanaVo -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (25.4.2018 13:38:43)

Drage, mame porodiljsko mi istice za mesec dana, i doktorka u sokobanjskoj nije htela da mi da preporuku za produzetak bolovanja i taj treci pecat. nisam ni znala da treba da se ide vise puta sad sam prvi put otisla, beba ima 10 meseci. jel zna neka od vas da li bi neka doktorka u institutu za majku i dete dala preporuku ako se pojavim sa uputom bez datuma? nema slobodnih termina samo sam taj mogla da dobijem u domu zdravlja. pozdrav

MimaKos -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (28.4.2018 1:11:52)

IZVORNA PORUKA: Uspavana

Mi smo danas bili na komisiji, ista situacija je nit bebac puzi nit hoda, cak ni ne stoji, dobili smo 3 meseca i mozemo ponovo da izadjemo nakon isteka. [sm=bravo.gif]
Sad da uzivamo u lepom vremenu

Dal ce i po novom od 1 jula tako da bude, menw bas to brine, cula sam da poostravaju?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>