Purple Orchid -> RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje? (4.6.2016 14:43:51)
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue Nasla sam, zvala i receno mi je da se nista ne zakazuje, nego se preda moja fotokopija zdr. knjizice, i predlog lekara specijaliste, sa svom dokumentacijom i posle cekam da me obavesti taj dom zdravlja na mestu sedista poslodavca. Jedino ne pitah ciji predlog...da li pedijatra iz naseg doma zdravlja ili neurologa koji mi vodi dete, sa Instituta za majku i dete... baby_blue, sta su ti rekli-kada bi trebalo predati dokumenta? Do mesec dana ranije? Negde sam procitala i 21 dan pre. Meni porodiljsko istice 26.7., a kontrola kod fizijatra je zakazana za 29.6. Ne znam je li to kasno, tj. da li posle toga idem, ili pre, pa da na samoj komisiji predam taj jos jedan poslednji izvestaj?!? user posted image Inace, sin je rodjen pre vremena mesec i po dana, a idemo u Sokobanjsku i imamo vezbice. Videla sam da su napisali dijagnozu F82, pa se nadam da ce to proci. I jos nesto, zdravstvena mi je overena do kraja meseca, a ne znam hoce li je poslodavac odmah produziti. Mora li biti overena i u trenutku izlaska na komisiju? (Kao sto znate, mi porodilje imamo pravu na zdravstvenu zastitu i bez overene knjizice do kraja porodiljskog bolovanja).
|
|
|
|